RTX 3060 Ti sistemde CS 2 FPS ayarları nasıl olmalı?

İşletim sistemi
Windows 11

YTA0608

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB GSKİLLS 3600 MHZ
SSD veya HDD modeli
KİNGSTON 1TB
Ekran kartı
3060 ti MSİ ventus 3x
Anakart
Msi B450Mpro -VDH MAX
İşlemci
AMD 5600
1 hafta önceye kadar 3060 Ti Ventus 3X AMD 5600 16 GB RAM'li bir sistemde yaklaşık 250 300 FPS ortalama alırken rekabetçi ya da death match de FPS bayağı düştü. Şu an ortalama 150 alıyorum. Donmalar oluyor arada. Yüksek ayalarda oynuyorum. Bu FPS düşüşü için ne yapmalıyım driverım yeni güncelledim. Başka oyunlarda böyle bir düşüş yok. Sizce ne yapmalıyım? Eğer bir ayar yapacaksam nasıl bir ayarlama yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta önceye kadar 3060 Ti Ventus 3X AMD 5600 16 GB RAM'li bir sistemde yaklaşık 250 300 FPS ortalama alırken rekabetçi ya da death match de FPS bayağı düştü. Şu an ortalama 150 alıyorum. Donmalar oluyor arada. Yüksek ayalarda oynuyorum. Bu FPS düşüşü için ne yapmalıyım driverım yeni güncelledim. Başka oyunlarda böyle bir düşüş yok. Sizce ne yapmalıyım? Eğer bir ayar yapacaksam nasıl bir ayarlama yapmalıyım?
Oyunda şuan (son güncellemelerden dolayı) optimizasyon sorunu var

En son gelen güncellemede ancient ve shoots haritalarında bazı hatalar giderilip, oyun optimizasyonu ile ilgili çalışmalar yapılmıştı fakat bazı kullanıcılar hala optimizasyon sorunundan muzdarip olduklarını belirtiyor. Tavsiyem temiz kurulum yapıp bir de öyle denemen.

En son gelen güncellemede ancient ve shoots haritalarında bazı hatalar giderilip, oyun optimizasyonu ile ilgili çalışmalar yapılmıştı fakat bazı kullanıcılar hala optimizasyon sorunundan muzdarip olduklarını belirtiyor. Tavsiyem temiz kurulum yapıp bir de öyle denemen.

Oyunu sildim tekrar yüklüyorum. Temiz kuruldam sişmekten mi bahsediyorsun.

Oyunda şu an (son güncellemelerden dolayı) optimizasyon sorunu var.

Yani çok samca 1050 Ti olan adamlar aynı fğps alıyorum.

Silip tekrar yüklemekten bahsettim evet. 2 güncelleme öncesinde benim de FPS değerlerimde düşüş vardı fakat temiz kurulum yaptıktan sonra sorunum çözülmüştü.

Tamamdır sildim tekrardan yüklüyorum seni sonra tekrar rahatsız ederim.

Silip tekrar yüklemekten bahsettim evet. 2 güncelleme öncesinde benim de FPS değerlerimde düşüş vardı fakat temiz kurulum yaptıktan sonra sorunum çözülmüştü.

Hangi CS 2 ayarlarında kullanıyorsunuz hocam.

Son düzenleme:
Tamamdır sildim tekrardan yüklüyorum seni sonra tekrar rahatsız ederim.

Hangi CS 2 ayarlarında kullanıyorsunuz hocam.

1280x1024 4:3 tam ekranda oynuyorum. Diğer ayarlarımı aşağıya ekledim. Daha iyi optimizasyon için NVIDIA ayarlarını yapmayı ihmal etme.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NVIDIA ayarları için detaylı anlatım bu videoda mevcut.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-20 141328.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-20 141328.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 16
  • Ekran görüntüsü 2025-08-20 141337.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-20 141337.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 18
1280x1024 4:3 tam ekranda oynuyorum. Diğer ayarlarımı aşağıya ekledim. Daha iyi optimizasyon için NVIDIA ayarlarını yapmayı ihmal etme.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NVIDIA ayarları için detaylı anlatım bu videoda mevcut.

İşe yaramadı hiç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı