RTX 3060 Ti sistemde Minecraft Texture'leri bozuldu

KMDS

Decapat
Daha fazla  
3060 Ti kullanmaktayım son zamanlarda ekran kartım ısınmaya başlamıştı ve oynadığım oyunlarda texturelerde hafiften sorunlar görüyordum DLSS'den kaynaklıdır diye düşünüyordum bugün Minecraft oynarken Minecraft'ta da texturelerin bozulduğunu gördüm. Acaba ekran kartında sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
3060 Ti kullanmaktayım son zamanlarda ekran kartım ısınmaya başlamıştı ve oynadığım oyunlarda texturelerde hafiften sorunlar görüyordum DLSS'den kaynaklıdır diye düşünüyordum bugün Minecraft oynarken Minecraft'ta da texturelerin bozulduğunu gördüm. Acaba ekran kartında sorun olabilir mi?
nasıl bir bozulma,fotoğraf atarmısınız ?
ayrıca bu banada oluyordu ama ekran kartım amd idi ve hiçbir ayar yapmıyordum büyük ihtimal ile ortak sorunlarımız var

Nasıl bir bozulma, fotoğraf atar mısınız?
Ayrıca bu bana da oluyordu ama ekran kartım AMD idi ve hiçbir ayar yapmıyordum büyük ihtimal ile ortak sorunlarımız var

Sttreamable linki yasak mı? Atmıştım ama moderaör düzenlemiş.
Boyut büyük diye buraya atamıyorum.

1731589084838.png

uzaklaştkça beyaz beyaz çizgiler çıkıyor mesela minecraftta.

Watch 1114 | Streamable ısınma sorunuda böle.

Sttreamable linki yasak mı? Atmıştım ama moderaör düzenlemiş.
Boyut büyük diye buraya atamıyorum.

Eki Görüntüle 2352283
uzaklaştkça beyaz beyaz çizgiler çıkıyor mesela minecraftta.

Watch 1114 | Streamable ısınma sorunuda böle.
nerede beyaz çizgiler olduğunu söylermisin,eğer yazının bulanıklaşmasını diyorsan bendede oluyor bunun sebebini tam bilmiyorum chunkları düşük tutmakta olabilir oyundaki bir ayar olabilir ancak kartta bir sorun olduğunu sanmıyorum

1731589928457.png
bunlardan bahsediyorum ayarların hepsi full hiç değişirmedim belki ısınma sorunundan sonra bunlarda çıkmaya başladı

1731590001617.png
bu fotoğrafta daha rahat anlaşılıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı