RTX 3060 Ti sisteme VGA veya çevirici ile 2. monitör bağlanabilir mi?

tgrlylmz7

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte D3sh 550M
Gainward Ghost 3060 Ti
Ryzen 5 5600
Thermaltake s200 Psu
Merhaba iyi sosyaller. Uzun zamandır makale, tez vesaire yazımı ile uğraşıyorum. Ancak sürekli Alt+Tab yapmaktan ziyade evde eskiden kalma bir monitörü de bağlamayı düşündüm. Ekran kartım 3060 Ti işlemci Ryzen 5 5600 ve anakart Gigabyte D3sh B550M. Eski monitörde malum VGA çıkışı var sadece. Çevirici alacağım. Anakartta da ekran kartında da hem HDMI hem DisplayPort çıkışı var. Sadece çevirici ile anakarta bağladığımda bir sorun yaşar mıyım? Bu 2. monitörü anakarta veya ekran kartıma bağladığımda bilgisayarın performansını çok etkiler mi?

Merhaba iyi Sosyaller. Uzun zamandır makale, tez vesaire yazımı ile uğraşıyorum. Ancak sürekli Alt+Tab yapmaktan ziyade evde eskiden kalma bir monitörü de bağlamayı düşündüm. Ekran kartım 3060 Ti işlemci Ryzen 5 5600 ve anakart Gigabyte D3sh B550M. Eski monitörde malum VGA çıkışı var sadece. Çevirici alacağım. Anakartta da ekran kartında da hem HDMI hem DisplayPort çıkışı var. Sadece çevirici ile anakarta bağladığımda bir sorun yaşar mıyım? Bu 2. monitörü anakarta veya ekran kartıma bağladığımda bilgisayarın performansını çok etkiler mi?

Hocam 2. monitörde yapıcağınız işlemlere göre etkilenir performans. Yani performans düşüşü olmaması için 1. monitörde önceden toplam 4 uygulama açıksa 2. monitörü eklediğinizdede toplam 4 uygulama olmalı, işlem yükü eşit paylaştırılmalı bilgisayara.

İkinci monitörde yapıcağınız işlemlere göre etkilenir performans hocam.
Teşekkürler hocam. Dediğim gibi sadece tez, makale vesaire yazarken 2 monitör gerekli oluyor. Onun dışında devre dışı bıraktığımda herhalde bir sorun yaşamam değil mi performans açısından?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı