RTX 3060 Ti sisteme Windows 10 kurunca Valorant'ta takılmalar başladı

Fatihkerem0023

Hectopat
Daha fazla  
RAM
ADATA XPG 16GB 3600MHZ DDR4 RAM
SSD veya HDD modeli
WD BLUE SN570 M.2 SSD
Ekran kartı
MSI RTX 3060 TI Ventus 2X OCV1 LHR 256 Bit GDDR6 8
Anakart
MSI A520M-A PRO
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X
Merhaba ben PC'yi Windows 11'den 10'a aldım ve Valorant'ta takılmalar başladı. Sorunun fareden kaynaklanabileceğini de düşünüyorum. Fare de takılabilir. Farem Razer Viper Mini. Sorunun neden kaynaklandığını nasıl anlarım? Ona göre Windows 11 geri kuracağım.

Merhaba ben PC'yi Windows 11'den 10'a aldım ve Valorant'ta takılmalar başladı. Sorunun fareden kaynaklanabileceğini de düşünüyorum. Fare de takılabilir. Farem Razer Viper Mini. Sorunun neden kaynaklandığını nasıl anlarım? Ona göre Windows 11 geri kuracağım.

Takılma derken drop gibi mi=?

Fareyı cok hızlı sag sol yaptıgın donuyor sanırsam o bende de oluyordu monıtorun kac Hz?

Hayır kanka yavaş yavaş yaparsamda takılıyor monitörüm 75 Hz ama Windows 11 de ne kadar hızlı çevirirsem çevireyim asla olmuyordu çözümü yoksa Windows 11'e geçmek daha mantıklı.

Hayır kanka yavaş yavaş yaparsamda takılıyor monitörüm 75 Hz ama Windows 11 de ne kadar hızlı çevirirsem çevireyim asla olmuyordu çözümü yoksa Windows 11'e geçmek daha mantıklı.

75Hz monıtor kullanan kaldı mı? 144Hz'ler zaten 4 5K cıvarı sorunun kaynagı bellı donma yapmayan surume gec ve en kısa sürede monıtorunu yenılemenı onerırım.

75Hz monıtor kullanan kaldı mı? 144Hz'ler zaten 4 5K cıvarı sorunun kaynagı bellı donma yapmayan surume gec ve en kısa sürede monıtorunu yenılemenı onerırım.

Benim monitör eski PC'den kalmıştı Philips'in sorun çıkartmadığı içinde değiştirmemiştim zaten 75Hz ile oyunda immo 3'e kadar çıktım bence olayın monitör ile bir ilgisi yok Windows 11 de takılmazsen Windows 10 da neden takılıyor ki o kadar süre kullandım ilk defa başıma geldi.

Benim monitör eski PC'den kalmıştı Philips'in sorun çıkartmadığı içinde değiştirmemiştim zaten 75Hz ile oyunda immo 3'e kadar çıktım bence olayın monitör ile bir ilgisi yok Windows 11'de takılmazsen Windows 10 da neden takılıyor ki o kadar süre kullandım ilk defa başıma geldi.

Windows 11'e cek o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı