RTX 3060 Ti The Forest oynarken 75 derece oluyor

anafor degilmi o

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar, ekran kartım ASUS GeForce RTX 3060 Ti Dual O8GD6X 8GB orta derece grafiklerde The Forest oynarken derece 70 ile 80 arasi gidip geliyor ama 80 görmedi hiç, yaz diye mi böyle bilmiyorum. Sistemi alalı 1 ay oldu sizce bir sorun var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, ekran kartım ASUS GeForce RTX 3060 Ti Dual o8gd6X 8 GB orta derece grafiklerde The Forest oynarken derece 70 ile 80 arasi gidip geliyor ama 80 görmedi hiç, yaz diye mi böyle bilmiyorum. Sistemi alalı 1 ay oldu sizce bir sorun var mi?

Havalar sıcak olduğu için bu sıcaklarda 75 derece normaldir 80 üzeri sıkıntı oluşturur. MSI 3060 kullanıcısıyım benim sıcaklık değerlerimde 70-76 arasında.

Selam, ekran kartım ASUS GeForce RTX 3060 Ti Dual o8gd6X 8 GB orta derece grafiklerde The Forest oynarken derece 70 ile 80 arasi gidip geliyor ama 80 görmedi hiç, yaz diye mi böyle bilmiyorum. Sistemi alalı 1 ay oldu sizce bir sorun var mi?

Havalar sıcak olduğu için bu sıcaklarda 75 derece normaldir 80 üzeri sıkıntı oluşturur.

Yakın zamanda bu şekilde yüksek sıcaklık sorunu olan çok kişi gördüm ben de geçen gün XFX 8 GB RX580 ekran kartı aldım GTA 5 yüksek ayarlarda oynarken 70 ile 80 derece arasında geziyor Max 82 gördü sonra MSI Afterburner ile manuel olarak fanını oyuna girerken 65'e alıp girdim 60 ile 70 derece arasında gidip gelmeye başladı yaz olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum.

Havalar sıcak olduğu için bu sıcaklarda 75 derece normaldir 80 üzeri sıkıntı oluşturur. MSI 3060 kullanıcısıyım benim sıcaklık değerlerimde 70-76 arasında.

85'e kadar normal 80 üzeride hiçbir sorun çıkarmaz.

Sıcaklık olarak normal yaz ayları belki kasanızın havalandırması kötüdür kapalı olabilir kasanız eğer sıcaklıkların çok olduğunu düşünüyorsanız undervolt yapabilirsiniz şahsen 80 78 derecelerden şu an kasa kapalı halde 66 ya düştüm bu şekilde nasıl yapılır derseniz forumda konu açarsanız size en iyi şekilde yardımcı olacaklardır.

Sıcaklık olarak normal yaz ayları belki kasanızın havalandırması kötüdür kapalı olabilir kasanız eğer sıcaklıkların çok olduğunu düşünüyorsanız undervolt yapabilirsiniz şahsen 80 78 derecelerden şu an kasa kapalı halde 66 ya düştüm bu şekilde nasıl yapılır derseniz forumda konu açarsanız size en iyi şekilde yardımcı olacaklardır.

Kasanın hava akışı iyi geçenlerde satın aldım 3 önde 2 üstte 1 adet te kasanın arka tarafında fan var dediğiniz gibi undervolt denenebilir.

Kasanın hava akışı iyi geçenlerde satın aldım 3 önde 2 üstte 1 adet te kasanın arka tarafında fan var dediğiniz gibi undervolt denenebilir.

Ben gayet olumlu sonuçlar aldım size de tavsiye ederim en az 8 10 derece fark edecektir hatta daha fazla.

Ben gayet olumlu sonuçlar aldım size de tavsiye ederim en az 8 10 derece fark edecektir hatta daha fazla.

Şu anlık oyunlara girerken fanı 65'e almam da bir sakınca var mı?
Manuel olarak bırakınca kart 60 derecelere kadar fan açmıyor sonra da soğutmak için açınca da 80 dereceleri görüyor ama ben manuel ayarlayınca 65 75 arasında tutabiliyorum.

Kasam rampage 600w 80 plus bronze temper camlı hava akışında bir problem yok yardımınız için teşekkürler

Şu anlık oyunlara girerken fanı 65'e almam da bir sakınca var mı?
Manuel olarak bırakınca kart 60 derecelere kadar fan açmıyor sonra da soğutmak için açınca da 80 dereceleri görüyor ama ben manuel ayarlayınca 65 75 arasında tutabiliyorum.
Benimki otomatikte ben dokunmadım ayarlarına 70 80 arası takiliyor the forestte valorant ve cs de 60 70 arası

Yardımınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı