RTX 3060 Ti ve i7 6700K uyumu

Bütçe
4000-6000 TL
Uyarımı geçeyim. Bu saatte konu açabilirsiniz fakat cevap alamayabilirsiniz, eğer ki yarın bir daha açarsanız ve bu fark edilirse ban yeme ihtimaliniz var. O yüzden bence yarın açın. Ban dediğime bakmayın 1 saat falan yersiniz.

İkinize de çok teşekkür ederim alakanız için. Birincil kullanım amacım oyun oynamak için olacak. Mevcut sistemimle bu ekran kartını kullanmam da sıkıntı olacak gibi duruyor. Yarın gündüz gözüyle yeni bir konuda yeni bir sistem tavsiyesi istemem daha mantıklı sanırım.

Bu arada baştan sistem toplama gibi olacağı için bence bu sistemi saklayın ve ileride yayın sistemi olarak falan kullanabilirsiniz. Ama yok ben yayın düşünmüyorum falan derseniz bakımlarını yapıp güzel bir fiyata satabilirsiniz.

@utkuversus bende de aynı işlemci var ve aynı ekran kartını almayı düşünüyorum. Yorumları gördükçe moralim bozuldu. Bu ekran kartı için işlemci önerme şansınız var mı?

Sorun olmaz fakat işlemciye overclock yapmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…