- Makaleler
- 1
Yapmaz ve CS:GO oyunu ekran kartı ve işlemcinin hepsini kullanmaz.Hocam bende 3700X var Csgo'da darboğaz yapıyor gibime geliyor umarım yanılıyorumdur ve yapmıyordur.
Yapmaz ve CS:GO oyunu ekran kartı ve işlemcinin hepsini kullanmaz.Hocam bende 3700X var Csgo'da darboğaz yapıyor gibime geliyor umarım yanılıyorumdur ve yapmıyordur.
Hocam yoldaşta 1200fps(shortdust t basede yere veya havaya bakarken) oluyor rekabetçide 150fps'ye düştüğü oluyor ben anlamadım bu işten bir şey,cevabınız için teşekkür ederim.Yapmaz ve CS:GO oyunu ekran kartı ve işlemcinin hepsini kullanmaz.
Hocam 3600'de yapmaz ama işlemciyi almadıysanız 3600X almanızı öneririm.Sağ olun ve bir şey daha soracağım R5 3600'de yapar mı?
Hocam yoldaşta 1200FPS(shortdust t base de yere veya havaya bakarken) oluyor rekabetçide 150FPS'ye düştüğü oluyor ben anlamadım bu işten bir şey, cevabınız için teşekkür ederim.
Hocam 3600'de yapmaz ama işlemciyi almadıysanız 3600X almanızı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.