RTX 3060 Ti ve R5 5600'lü sistemde oyunlarda ekran kartı çökmesi ve kilitlenmesi

Er3Nw

Decapat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance RGB PRO 32 GB (2x16) DDR4 3600 Mhz
SSD veya HDD modeli
XPG S40G 1TB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti
Anakart
ASUS ROG B550F Gaming Wi-Fi
İşlemci
AMD RYZEN 5 5600
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Arkadaşlar açıkçası şöyleki ekran kartım sadece FIFA 23 ve star ciziten oynarken sebepsiz yere görüntü vermeyi kesiyor. Aslında masaüstüne bir bildirim geliyor fakat ekran kartı çöktüğü için o hata mesajını alamıyorum ve bilgisayarı yeniden başlatana kadar bu sorun çözülmüyor. Sıcaklık değerlerim ekran kartında 75 derece işlemci 65 arasında. Dediğim gibi sadece bu iki oyunda bu tür bir sorunla karşılaştım. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de saçma sapan oyunlar bana sorarsan. Başka oyun oynuyor musun? Ağır oyunlardan, bilgisayarı zorlayacak.

PSU'nun elektrik vermesinde sorun olabilir. VRAM yetmiyor olabilir. Ayarları azaltınca da aynı şey oluyor mu?

Hocam Warzone ve Forza 5 gibi oyunlardan bahsediyorsan hayır hiçbir sıkıntı yok bu oyunlarda. Ama benim anlamadığım bu sorunu bazen yapıp bazen hiç yapmaması.

Bende de vardı, Windows Update geldi yaptım düzeldi. (FIFA 23 icin konuşuyorum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…