RTX 3060 Ti ve R5 5600X sistem için kaç Watt PSU gerekir?

Gerçek bir 600-650W yeterli, 700-750 de tercih edebilirsin ileriye dönük olma amaçlı ama gerek yok.

Bütçe varsa önerebilirim.

650w kaliteli bir modüler güç kaynağı hem uzun ömür hem de kablo fazlalığına karşı en iyi çözüm olur. Sistemine de rahatça yeter.

650W kaliteli bir modüler güç kaynağı hem uzun ömür hem de kablo fazlalığına karşı en iyi çözüm olur. Sistemine de rahatça yeter.

O fiyata 750W da alınabilir hocam:

12 V' den 650 W veren bir PSU'nun yeterli olacağını düşünüyorum. Minimum Bronze Verimlilik sertifikalı ve BİLİNDİK markalardan olması da çok önemli (Corsair, XPG, FSP, Asus, Be Quiet, vb.)

O fiyata 750W da alınabilir hocam:

Modüler değil ve kabloları ince. Daha estetik bir görüntü ve kablo azlığı için hiç gerek duyulmayacak 100w feda edilebilir. Son 5 senede ekran kartlarının güç tüketim değerleri önemli derecede azaldı verdikleri performansa göre. AMD/NVIDIA'nın 6 ve 7 serileri için 750w'a bir daha ihtiyaç duyulacağını sanmıyorum. 8 ve 9 gibi high-end serilere daha çok hitap ediyor.

650w Core Reactor RTX 3080 de besliyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı