Soğutma ve yapı kalitesi olarak Red Devil ve Nitro+ gibi modellerin gerisinde kalıyor diye düşünüyorum.
Anlamadım. Soğutma ve yapı kalitesi olarak saydığınız modellerin gerisinde kalır veya kalmaz. "düşünüyorum" demenize sebep olan nedir? İleride 6750XT almayı düşünüyorum ben de. Nasıl bu kanıya vardığınızı merak ediyorum. Teşekkürler.Soğutma ve yapı kalitesi olarak Red Devil ve Nitro+ gibi modellerin gerisinde kalıyor diye düşünüyorum.
Doğru testi yapan içerik oluşturucu bulmak biraz zor, makale olarak bulabilirseniz dikkate alın.Benim RX 6700 XT testlerinde gördüğüm soğutma kalitesi ve OC performansı daha iyi ama belki 6750 modelinde değişmiştir bir bakmak lazım merak ettim.
Kartların soğutma bloklarının sökülmüş hallerine baktığımda bende bu algıyı oluşturuyorlar, Red Devil ve Nitro+ soğutmaları daha dolgun görünüyorlar.Anlamadım. Soğutma ve yapı kalitesi olarak saydığınız modellerin gerisinde kalır veya kalmaz. "düşünüyorum" demenize sebep olan nedir? İleride 6750XT almayı düşünüyorum ben de. Nasıl bu kanıya vardığınızı merak ediyorum. Teşekkürler.
6700 XT nin rakibi 3070ken 6750XTyi sadece OYUN için almak isteyen bir arkadaşa verilebilecek en kötü cevap bana kalırsa kesinlikle alınır hem de sıfır.
Testlere baktığımda RX 6750 XT RTX 3060 Ti eziyor hatta RX 6600 XT bile RTX 3060 Ti eziyor.
Sen sat o kartı 6800xt al bence.Yanlış bakmışım pardon ama yine de RX 6750 XT RTX 3060 Ti eziyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.