RTX 3060 Ti vs 4060

Tercihim NVIDIA'dan yana olacak büyük ihtimalle. DLSS vb. özelliklerden dolayı.

NVIDIA zorunlu değil ama DLSS RTX gibi özelliklerden dolayı tercihim öyle olmuştu.

DLSS iyi fakat RTX çoğu oyunda verimli bir şekilde kullanılamıyor hocam, baz kartlarda performans kaybı çok oluyor ( 3060 kullanıcısıyım ). Bugün kart alacak olsam 6700XT / 6750XT tercih ederdim yüksek VRAM ve kas gücü açısından. Ek olarak FSR etkinleştirirsiniz ağır oyunlarda olur biter. Yine de tercih sizin.

DLSS iyi fakat RTX çoğu oyunda verimli bir şekilde kullanılamıyor hocam, baz kartlarda performans kaybı çok oluyor ( 3060 kullanıcısıyım ). Ben bugün kart alacak olsam 6700XT / 6750XT tercih ederdim yüksek VRAM ve kas gücü açısından. Ek olarak FSR etkinleştirirsiniz ağır oyunlarda olur biter. Yine de tercih sizin.

Fikrin için teşekkür ederim.

İnsanlar buraya hızlı çözüme ulaşmak ve birinci kişiden fikir alışverişi almak için geliyor. O zaman son 3 4 yıldır açılan konuların %90'ı önceden konu açılmış ve internette binlerce olan konular kimse açmasın o zaman herkes hazır olana baksın?
Ben bulamıyorum o konuları. RTX 4060 AMD yazıyorum, sonuç sadece bir mesajında RTX yazan konu oluyor.

3060ti bi tik daha iyi fps verir ancak verdiği 3 5 fps yi yaklasik 100 w fazla elektirik ve isi ureterek verir assaği yukari ayni fpsyi 3060ti 220 watt duzeyinde 4060 ise 100 110 watt duzeyinde verir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı