Öncelikle şunu belirteyim B580 öneririm fakat anakartın ReSize BAR desteklemesi gerek aksi takdirde kart çalışmaz.
Evet bu iki kartta 4060ti 4060 arası bir kartKart 4060 4060 Ti arası bir kart değil mi?
Evet bu iki kartta 4060 Ti 4060 arası bir kart.
Reis benim karşılaştırma yapmamın amacı şu 4060 4060ti arasında 3060ti vardır diyor her bilgisayardan anlayan intel ekran kartı çıkış yaptı yapalıda aynısını intel için diyolar bende düşündüm ikiside bu kartların arasındaysa hangisi daha önde performans açısından diye merak ettimYaptığınız karşılaştırma doğru değil o zaman.
Reis benim karşılaştırma yapmamın amacı şu 4060 4060 Ti arasında 3060 Ti vardır diyor her bilgisayardan anlayan Intel ekran kartı çıkış yaptı yapalıda aynısını Intel için diyorlar bende düşündüm ikisi de bu kartların arasındaysa hangisi daha önde performans açısından diye merak ettim.
Anladım reis demek istediğini arc b580 alacam büyük ihtimalle fiyatıda uygun zaten şimdilik 3060tide baya gözüme hoş gelen bir karttı ama performansları aşağı yukarı aynı ytden izlediğim kadarıyla fiyat intelin daha iyi intel alacam hayırlısı ile sağolun yardımcı olduğunuz içinReis. Benim de anlatmaya çalıştığım rakip kartlar olmadığı Arc B580 cevabı yeterli ise Arc b580.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.