RTX 3060 Ti vs Intel Arc B580

Yaptığınız karşılaştırma doğru değil o zaman.
Reis benim karşılaştırma yapmamın amacı şu 4060 4060ti arasında 3060ti vardır diyor her bilgisayardan anlayan intel ekran kartı çıkış yaptı yapalıda aynısını intel için diyolar bende düşündüm ikiside bu kartların arasındaysa hangisi daha önde performans açısından diye merak ettim

Reis benim karşılaştırma yapmamın amacı şu 4060 4060 Ti arasında 3060 Ti vardır diyor her bilgisayardan anlayan Intel ekran kartı çıkış yaptı yapalıda aynısını Intel için diyorlar bende düşündüm ikisi de bu kartların arasındaysa hangisi daha önde performans açısından diye merak ettim.

Reis. Benim de anlatmaya çalıştığım rakip kartlar olmadığı Arc B580 cevabı yeterli ise Arc b580.

Reis. Benim de anlatmaya çalıştığım rakip kartlar olmadığı Arc B580 cevabı yeterli ise Arc b580.
Anladım reis demek istediğini arc b580 alacam büyük ihtimalle fiyatıda uygun zaten şimdilik 3060tide baya gözüme hoş gelen bir karttı ama performansları aşağı yukarı aynı ytden izlediğim kadarıyla fiyat intelin daha iyi intel alacam hayırlısı ile sağolun yardımcı olduğunuz için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı