RTX 3060 Ti vs RTX 4060

Overclock riskli bir şey sanıyordum. Eğer alırsam denerim. Teşekkürler.

AMD ekran kartlarını alırsam sanki hep hatalarla boğuşacağım gibi hissediyorum. O yüzden AMD düşünmüyorum.

Bence o eskiden kalma bir algı ama siz bilirsiniz hocam sonradan olur olmaz hata alırsınız hakkınıza girmek istemiyorum :)

Rahat ol hocam 2 aydır bu şekilde kullanıyorum. Riskli olan overclock elektrik akımını güçlendirmek, çekirdeklerle oynamak ile alakalıdır. Ben bu rehberde sadece 4060'ın verimlilik adına gücü kısıldığını göstermek istedim. Hiçbir risk teşkil etmiyor.

Ki gerekmiyorsa overclocka çok gerek de yok ama hedefi varsa yapılır mı yapılır.

Bence o eskiden kalma bir algı ama siz bilirsiniz hocam sonradan olur olmaz hata alırsınız hakkınıza girmek istemiyorum :)

Ki gerekmiyorsa overclocka çok gerek de yok ama hedefi varsa yapılır mı yapılır?

Benim yaptığım nereye kadar güç arttırabileceğimi görmekti. Daha da üstüne çıkınca oyun içinde kitlenmeye ve donmaya başladı. Güvenli bir doza getirip bu ayarlamaları buldum. Hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum. Sıcaklık olarak da +2 +3 derece gibi bir fark yarattı sadece.

Benim yaptığım nereye kadar güç arttırabileceğimi görmekti. Daha da üstüne çıkınca oyun içinde kitlenmeye ve donmaya başladı. Güvenli bir doza getirip bu ayarlamaları buldum. Hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum. Sıcaklık olarak da +2 +3 derece gibi bir fark yarattı sadece.

Bilinçli yapılırsa güzel oluyor hocam zaten.

O zaman 4060 almayı planlıyorum değil mi? 3060 Ti tercih eden veya 4060'a karşı çıkan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Öncelikle Valorant CS 2 vs. için saf kas gücü gerekiyor. Ben çoğunlukla bu oyunları oynamak için sistem almayı düşünüyorum. Şimdi RTX 4060,3060 Ti'a göre daha güncel bir kart ama 3060 Ti saf kas gücü bakımından 4060'tan daha iyi. Sizce hangisi seçilmeli. Hazır sistemlerde ikisi de aynı fiyat.(ikisinde de işlemci Ryzen 5 5600.)

3060 Ti çok güç tüketiyor ve eski 4060 iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı