RTX 3060 UItra olarak kart çıkacak mı?

LuciFeriaNx

Hectopat
Arkadaşlar hepimiz biliyoruz RTX 3060 ekran kartlarının satışa çıkacağını ancak bazı yerlerde sadece RTX 3060 olarak geçiyor bazı yerlerde ise RTX 3060 Ultra olarak. İki farklı modelde kart mı satışa çıkacak? Böyle bir farklılık varsa aralarındaki fark nedir? NVIDIA sitesinde sadece tek bir model olarak gözüküyor.

RTX 3060 için 12 GB ve 192 Bit olarak çıkacağı söyleniyor. Bu değerler arasında tezatlık yok mu? Neden 12 GB ekran kartına 192 Bit çıkıyor? 256 Bit olsa daha iyi olmaz mıydı? Performans açısından etkiler mi bu kartı?

Arkadaşlar hepimiz biliyoruz RTX 3060 ekran kartlarının satışa çıkacağını ancak bazı yerlerde sadece RTX 3060 olarak geçiyor bazı yerlerde ise RTX 3060 Ultra olarak. İki farklı modelde kart mı satışa çıkacak? Böyle bir farklılık varsa aralarındaki fark nedir? NVIDIA sitesinde sadece tek bir model olarak gözüküyor.

RTX 3060 için 12 GB ve 192 Bit olarak çıkacağı söyleniyor. Bu değerler arasında tezatlık yok mu? Neden 12 GB ekran kartına 192 Bit çıkıyor? 256 Bit olsa daha iyi olmaz mıydı? Performans açısından etkiler mi bu kartı?
Biri mining için diğeri oyun için çıkacak. Stoklar için böyle bir hareket yaptı NVidia.

Oyuncular için çıkacak olan kart modeli hangisi peki? Nasıl ayırt edeceğiz bunu?
Açıkçası bu konuda benim de bir bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar beni de aydınlatırsa sevinirim. Kendi tahminimce ULTRA takısı olması sebebiyle mining için çıkacak olan ultra modeli olur bence. Bu sadece bir tahmin.

Bit değerine çocukken takılıyordum. Bilgisayarcı GTS 250 1GB 256 Bit oyun kartı diye iyi fiyatla kazık atmıştı bana. 128 Bit eski kartımın daha iyi oyun performansı vardı. 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı