B.Özdemir
Decipat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Kartıma undervolt yaptım. Fakat 825 Volt'ta oyunlarda sorun yaşamıyorum ve sıcaklık Max 66 derecelere çıkıyor. Bu normalde 78 derecelere dayanan bir, sıcaktı şu an düştü. Evet, fakat FurMark'ta hala aynı 78 civarı hala alıyorum. Undervolt yaptığımda ise 6 8 FPS yerine göre bir tık daha fazla FPS kaybı yaşıyorum. Kartımın stock desteklediği hız 1806. Fakat oyunda kendi kendine 1930'lara kadar çıkabiliyor. Fakat ben undervolt yaparken 1806'dan verdiğim için yükseltemiyorum daha fazla. Yoksa çakıyor. Oyundan vb atıyor ve daha az FPS alıyorum. Stock değere göre oyunda sıcaklık düşürmüş olsam da 825mv de FurMark'ta ekranda ara ara değişik çizgiler çıkabiliyor. Test yaparken fakat oyunlarda çıkmıyor.
RTX 3060 eagle Gigabyte OC 2.0 Edition modelini kullanıyorum.
Test ettiğim oyunlarda da normalde furmak sıcaklığının aynısını alıyordum. Assetto Corsa ve RDR2 de yaptım her 2 testide emin olabilmek için.
FurMark testlerinde ekran kartı fanım %96 ya kadar dayanıyor.
Kartın voltajını düşürmek istediğimde voltaj değeride stock çok garip geliyor. Çünkü stock değeri 968 mv bayağı düşük bir değer. Zaten bunu 825'e 850'ye çekmem çok az bir fark ettirecektir. Bu tip bir karttın en az zaten 1200 1100 olması gerekmez mi? Ki düşürdüğümde o kadar fark etsin oyunlarda bazen 1100 ve 1082'ye kadar yükselebiliyor stock iken.
RTX 3060 eagle Gigabyte OC 2.0 Edition modelini kullanıyorum.
Test ettiğim oyunlarda da normalde furmak sıcaklığının aynısını alıyordum. Assetto Corsa ve RDR2 de yaptım her 2 testide emin olabilmek için.
FurMark testlerinde ekran kartı fanım %96 ya kadar dayanıyor.
Kartın voltajını düşürmek istediğimde voltaj değeride stock çok garip geliyor. Çünkü stock değeri 968 mv bayağı düşük bir değer. Zaten bunu 825'e 850'ye çekmem çok az bir fark ettirecektir. Bu tip bir karttın en az zaten 1200 1100 olması gerekmez mi? Ki düşürdüğümde o kadar fark etsin oyunlarda bazen 1100 ve 1082'ye kadar yükselebiliyor stock iken.
Son düzenleyen: Moderatör: