RTX 3060 V1 overclock ayarları nasıl olmalı?

Logantvs

Kilopat
Daha fazla  
Gigabyte RTX 3060 V1 Gaming OC kartımda Max 42.97 mhs gördüm ama 49 50 de alınabiliyormuş. Ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
@samc34

Dosya Ekleri

• dr.png
    dr.png
    30,6 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Hiveos üzerinde fan glitch olmadan bu değerleri geçemezsin, direkt olarak bu değerleri geçemezsin yani. Fan glitch ile yapabilirsin, ocyi çok yüksek ayarlaman gerekiyor bunun için de. 3060 fan glitch diye aratırsan bir şeyler çıkar karşına. Aksi durumda bu değerleri hive üzerinde geçemezsin diye biliyorum yeni bir şeyler olmadıysa son 2 3 ayda.

Core -100 vermişsiniz. 1600 vererek deneyin. Tekrar aynı değerleri veriyorsa v1'lerde monitör görme muhabbeti vardı. Fake portlar ile sorun çözülüyordu.

Monitöre bağladım yaklaşık 30 dakika kazım yaptım ama değerler yine aynı hocam.
Hive OS üzerinde fan glitch olmadan bu değerleri geçemezsin, direkt olarak bu değerleri geçemezsin yani. Fan glitch ile yapabilirsin, OC'yi çok yüksek ayarlaman gerekiyor bunun için de. 3060 fan glitch diye aratırsan bir şeyler çıkar karşına. Aksi durumda bu değerleri hive üzerinde geçemezsin diye biliyorum yeni bir şeyler olmadıysa son 2-3 ayda.

Bakacağım. Bir arkadaş Hive OS üzerinden 49 mh alamazsın Windows ile yap o zaman alırsın dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı