3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 24 Şubat 2021 #11 ChuckyReyhiz dedi: Hangi siteden sipariş vericeksin ? Genişletmek için tıkla... Öncelik amazon.de ama olmazsa amazon.com olacak.
ChuckyReyhiz dedi: Hangi siteden sipariş vericeksin ? Genişletmek için tıkla... Öncelik amazon.de ama olmazsa amazon.com olacak.
zimbabya07 Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 532 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #12 Beyter dedi: Bende 3060 ile birlikte Ti modellerinin stoklarınında cuzi miktarda tazeleneceğini duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bakalım pusudayız. Sadece GameGaraj'a mı gelecek peki? NVIDIA'nın sitesinde Vatan, ınventus, İtopya gibi sitelerde mevcuttu. Genişletmek için tıkla... 3060 750 Euro'ya Bulgaristan da satışa çıkacak sence 3060 Ti modelini cuzi miktara çıkarırlar mı hele ki mining çok karlı iken.
Beyter dedi: Bende 3060 ile birlikte Ti modellerinin stoklarınında cuzi miktarda tazeleneceğini duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bakalım pusudayız. Sadece GameGaraj'a mı gelecek peki? NVIDIA'nın sitesinde Vatan, ınventus, İtopya gibi sitelerde mevcuttu. Genişletmek için tıkla... 3060 750 Euro'ya Bulgaristan da satışa çıkacak sence 3060 Ti modelini cuzi miktara çıkarırlar mı hele ki mining çok karlı iken.