RTX 3060 ve i7 12. nesil sistem Valorant'ta 400 FPS verir mi?

Valorant'ta ortalama 400 FPS için işlemciyi 5800X3D tercih ederim. 12700K çoğunlukla 300-350 FPS ortalamasında kalıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Valorant'ta ortalama 400 FPS için işlemciyi 5800x3D tercih ederim. 12700k çoğunlukla 300-350 FPS ortalamasında kalıyor.

Dediğin işlemci AMD model mi AMD modelde Intel modeli hangisini önerirsiniz?

Dediğin işlemci AMD model mi AMD modelde Intel modeli hangisini önerirsiniz?

Evet AMD. Intel'den tam bir öneremem 5800X3D'nin yüksek önbelleği ve hızlı RAM desteği Valorant gibi oyunlarda en iyi performansı sağlıyor. Intel için 13. nesil beklenebilir.

Valorant'ta ortalama 400 FPS için işlemciyi 5800x3D tercih ederim. 12700k çoğunlukla 300-350 FPS ortalamasında kalıyor.

Hocam ama attığınız videodaki ekran kartı NVIDIA 3080 yakın ben alırsam 3060 almayı düşünüyorum 3080 beni aşar.

Hocam ama attığınız videodaki ekran kartı NVIDIA 3080 yakın ben alırsam 3060 almayı düşünüyorum 3080 beni aşar.

Videodaki ekran kartı 6800 XT ve yüksek ayarlarda oynuyor FPS'in bununla ilgisi yok. 3060 da taksan videodaki aynı değerleri alacaksın. Sen yüksek ayarda alamazsın orta ayarda alırsın sorun olmaz yeter ki işlemci 400 FPS verebilsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı