RTX 3060 ve i7-12700F Valorant'ta 200 FPS veriyor

arcturussa

Hectopat
Daha fazla  
i7 12700F ve RTX 3060 sistemim var. Valorant'ta ve diger oyunlarda hem düsük FPS hem de Valorant'ta sabit 75 derece aliyorum stok sogutucu ile. Kafayi yemek uzereyim. O kadar bilgisayar aliyoruz bir türlü düzgünce oyun oynayamiyoruz. Bilgisayar modelim PO3-640.

Hocam bende de i5-12400F aynı GPU var, bende çok sorun yaşıyorum oynarken (ışınlanma, takılma vs.). Optimizasyonu çok sıkıntılı galiba.

Sorma ya bıktırdı Valorant'ın sıkıntıları. Sistem yapılandırmasından gereksiz olanları kapatmayı deneyebilirsin Microsoft hizmetlerini gizle demeyi unutma.

Selam hocam En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin buradan 522.25 driverini kurup bakar mısın sorunun düzelip düzelmediğine.

Hocam 230 falan sabit aliyorum fakat ne zaman kafami bir yerlere cevirsem 170'e falan iniyor 165Hz oldugum icin kasiyor ve zaten sicaklik problemim var.

En güncel sürücü kurulu zaten.

Tamam hocam en güncel sürümü bozuk o yüzden 522.25 sürümünü kurmanızı istedim oradan seçip 522.25'i yükleyin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…