Berkay Kiraz
Hectopat
Attığım kasa kötü değil. Şu sıralar bu fiyat bütçesine alınabilecek en iyi kasa. Non modüler ile full modüler bayağı bir fark ediyor fakat yarı modüler ile full modülerin arasında pek fark yok. Yarı modülerde çıkarılmayan kablolar zaten takmak zorunda olduğun (ekran kartı, anakart, CPU) kablolar. Diğerlerini yine istediğin gibi söküp takabiliyorsun. Yani full modüler olması için şahsen 1000 TL daha para vermezdim. Kendim de NZXT C650 kullanıyorum ve memnunum. Kasa olarak tam bütçe söyleyin ona göre önerelim. Fakat ben bu PSU'yu almanızı öneririm.![]()
NZXT H510 Flow White Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
NZXT H510 Flow White Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Böyle nasıl hocam kasanın Elite olmasını tercih ederim kaliteli olması lazım bir de PSU'nun tam modüler olması daha iyi değil mi hocam veya en en kötü sadece PSU'yu değiştiririm ama bu kasa acayip değişik sanki kasaya yapışmış gibi çıkacağını nasıl anlarım?![]()
Corsair 650W RM Series RM650 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
Corsair 650W RM Series RM650 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr