Sistemim hiç kötü değil. Üstüne M.2 SSD kullanıyorum fakat oyunlarda drop yiyorum. Özellikle GTA 5'te. Ekran kartı sıcaklığım da 60 derecelerde geziyor GTA 5'te. Sebebini bir türlü anlayamadım.
Sistemim hiç kötü değil. Üstüne M.2 SSD kullanıyorum fakat oyunlarda drop yiyorum. Özellikle GTA 5'te. Ekran kartı sıcaklığım da 60 derecelerde geziyor GTA 5'te. Sebebini bir türlü anlayamadım.
Bende benzer pr9blemi yaşıyorum, oyun içi mape girdiğimde hele kasıyor habire. CPU %40'la falan çalışıyor hatta map menüsünde ama anlam veremiyorum. Ayarları mı da bazı şeyleri kıstım onun dışında hepsi full ama gene takılıyor.
Sistemimiz neredeyse aynı, ekran kartı, anakart, RAM. Öncelikle benim kasa ile mi alakalı bilmiyorum fakat benim kart 80 derece oluyor, MSI Afterburner'dan kart kullanımına bak, işlemci kullanımına bak, bir de Ultra ayarlarda dene.
Sistemimiz neredeyse aynı, ekran kartı, anakart, RAM. Öncelikle benim kasa ile mi alakalı bilmiyorum fakat benim kart 80 derece oluyor, MSI Afterburner'dan kart kullanımına bak, işlemci kullanımına bak, bir de Ultra ayarlarda dene.
Hocam o zaman MSIAfterBurner'dan kullanımlara bakın, yada direk ALT+Z yapın, Performans sekmesinden oyunda ne kadar kullanılıyor, bellek hızı saatine bakın.
Hocam ultra ayarlarda yük ekran kartına biniyor, işlemci %40 civarı çalışıyor, ben Ryzen 5 5500 işlemci ile ultra ayarlarda bazen 50 fps'e kadar düşebiliyorum.