RTX 3060 ve R5 5600H oyunlarda GPU kullanılmıyor

nguzdag

Decapat

Arkadaşlar bu değerler doğru mu? Hangi oyunlarda oynarsam oynayayim bütün yük işlemciye biniyor. Ideapad Gaming 3 laptop sahibiyim özellikler;
RTX 3060 - Ryzen 5600h - 16 GB DDR4 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS ine bakarsan bu zaten dahili bir ekran kartının alabileceği bir değer değil MSI Afterburner lobisinden ekran kartın GPU kaç görünüyor önce ona bak sonra izleme menüsünden ekran kartın GPU 1-2 hangisi görünüyor ise onun izlemesini aç ama bunlarda işe yaramadı değilim ekran kartına yük bindirmek için grafikleri yükselt.

Dahili ekran kartının kullanıldığını sanmıyorum ama oyunlarda RTX 3060'ı kullanmak için NVIDIA Denetim Masası'ndan RTX 3060ı seç önerilen olarak.
görev yöneticisinden de bakabilirsin

Dosya Ekleri

• genelayarlar.PNG
    5,7 KB · Görüntüleme: 48
En yüksek ayarlarda oynuyorum zaten ve gpu 1 ve 2 yi açtım gpu 1 de yüzde 17 kullanılıyor diğeri yüzde 100

En yüksek ayarlarda oynuyorum zaten ve GPU 1 ve 2'yi açtım GPU 1 de yüzde 17 kullanılıyor diğeri yüzde 100 Eki Görüntüle 1411958

Sorun yok o zaman oyun oynarken sadice GPU 2 açık kalacak GPU 1 dahili ekran kartı masaüstünde filan günlük kullanılır, RTX 3060 olan GPU 2 oyunda kullanılıyor.
Sorun yok o zaman oyun oynarken sadice GPU 2 açık kalacak GPU 1 dahili ekran kartı masaüstünde filan günlük kullanılır, RTX 3060 olan GPU 2 oyunda kullanılıyor.

İstersen Görev Yöneticisi'nden bakıp emin olabilirsin fotoğrafdaki numaraya aldanma.

Dosya Ekleri

• resim_2022-06-07_135945982.png
    2,4 KB · Görüntüleme: 55

GPU sıfır gösteriyor burada da

zaten dahili ekran kartının yükü işlemciye biner çünkü işlemciye dahilidir adı gibi
AFterburnerda Gpu 2 rtx 3060 gösteriyor oyunda yüzde 100 kullanıyor normal midir ?
normal
zaten dahili ekran kartının yükü işlemciye biner çünkü işlemciye dahilidir adı gibi

normal
ama boştayken değil oyundayken normal
ama dahili ekran kartı devre dışı ise boştada onu kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…