4 çekirdekli 3060 hikayeli oyunlarda iş yapar ama Online oyunlarda darboğaz yapacaktır.
Hocam merhabalar, kendi konumun altına yazmıştım ama sanırım bildirim olarak gelmedi. 3 gündür 2.el piyasasını araştırıyorum ve gözüme kestirdiğim birkaç laptop var. Bu laptopların nasıl olduğunu soracağım ancak sürekli konu açmak istemiyorum. Size ulaşabileceğim Discord hesabınız var mı? Kusura bakmayın bu konunun altına yazdığım için.Yormaz hocam kim dediyse birazcık sallamış gibi, ne ile ugrascaginiza bağlı eğer render vs ise 6 çekirdekli olan daha iyi olur tabii ki de ama oyun performansı olarak 11370h iyi.
Hocam oyunlarda 85'den aşağı düşmüyor. 95'e kadar çıkıyor benimki. Oyunda fan sesi de çok fazla. O yüzden kulaklıkla oynamak şart. (temizliği ve termal macun yenilemesi yapıldı. Altında basit bir laptop soğutucu var.)
Oyun dışında ise laptop hiç çalışmıyor gibi ses gelmiyor.
Hocam genel olarak oyun ve ders için kullanacağım ama ara sıra belki edit falan da yapmak için kullanabilirim. O yüzden en iyisi hangisi olur iyice değerlendirirseniz çok yardımcı olursunuz.Yormaz hocam kim dediyse birazcık sallamış gibi, ne ile ugrascaginiza bağlı eğer render vs ise 6 çekirdekli olan daha iyi olur tabii ki de ama oyun performansı olarak 11370h iyi.
İkisinin de linkini bırakayım Asus FX516P sıfır gibi hiç Kullanılmamış - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1038664192
Diğeri:
![]()
0 gibi Msı Laptop - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 998570419
Intel Core i7 (10.Nesil) işlemci, 16 GB RAM, kapasiteli MSI dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hocam olmadı ben bir tane SSD alırım onu takma kafaya.
Hocam merhaba, kendi konumun altına yazmıştım ama sanırım bildirim olarak gelmedi. 3 gündür 2.el piyasasını araştırıyorum ve gözüme kestirdiğim birkaç laptop var. Bu laptopların nasıl olduğunu soracağım ancak sürekli konu açmak istemiyorum. Size ulaşabileceğim Discord hesabınız var mı? Kusura bakmayın bu konunun altına yazdığım için.
17k bütçe ile sıfır laptoplar zor hocam. Hadi bulduk diyelim iyi ekran kartlı işlemcili ona ram ve muhtemelen ssd almam gerekecek 19-20 civarı olacak. Üstüne bir de onarım paketi var.Bu bütçede neden 2. El bakıyorsunuz?
4 çekirdekli 3060 hikayeli oyunlarda iş yapar ama Online oyunlarda darboğaz yapacaktır.
Online oyunlarda darboğaz yapar mı üstteki hocamın dediği gibi?Ara sıra yapacaksaniz 11370h da gayet yeterli gelecektir, oyun performansı olarak çokca onde zaten.
Forumda Discord paylaşmak yasak galiba hocam net bilgim yok, konu açıp oradan topluca sormanız daha iyi olur gibi.
Linkler üstte hocam.İşlemci modelleri ne ki?
17k bütçe ile sıfır laptoplar zor hocam. Hadi bulduk diyelim iyi ekran kartlı işlemcili ona RAM ve muhtemelen SSD almam gerekecek 19-20 civarı olacak. Üstüne bir de onarım paketi var.
Online oyunlarda darboğaz yapar mı üstteki hocamın dediği gibi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.