RTX 3060 vs INTEL ARC B580

jooykey

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 4060 var bunlar yerine veya RTX 3060Tİ ama illa bunlardan alacam diyorsan ARC B580 çünkü 3060 eskidi artık ve çok kötü şahsen kullandım.

ram ekran kartında önemli değilmi 4060 8 gb ram var çünkü
veri yolu (bit değeri) ve teknolojisi asıl performansını belirleyen konular. 2 seçenek arasında kalındıysa (3060 ve b580) için B580 olmalı bence ama bütçe varsa RTX4060 tabiki en iyi secenek

Sorunun ekran kartından olduğuna emin değilseniz bence ilk emin olun elinizde başka bir ekran kartı varsa onu takın 7600XT güzel kart boşu boşuna değiştirmiş olmayın.
bununla ilgili burda konu açtım ama hala çözüm bulamadım, tabiki değiştimek istemem ama sistemi toplayalı 2 ay falan oldu sorun yaşıyorum https://www.technopat.net/sosyal/ko...t-kasa-calisiyor.3625587/page-2#post-27264581

cs2 de birden pc kitleniyor donanım tesleri ram tesleri ekran kartı tesleri hepsini yaptım pcyi yüke bindirdim hiç bi problem çıkmadı hata almadım ama cs2 de pc kitleniyor tuşundan kapatıp açınca düzeliyor ama sorun tekrar ediyor 1 rekabetçi maçında 2-3 sefer pci kitleniyor açıp kapatmam gerekiyor bu durum çok canımı sıktı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı