RTX 3060 vs RTX 3070 vs RTX 4050 laptop

Bütçe
31000
Ne problemi yaşadın anlat bakalım insanlar bilgilensin.
Kısaca;
İşlemci performansı,muadillerine göre benchmark testlerinde düşük puan alıyordu.
“Aşırı” düzeyde Coil Whine mevcuttu.
Stuttering vardı.
Ayrıyeten monsterlar genel olarak en ufak işlemde bile fan açıyor ve bu kafa ağrıtıyor.
Chrome’da gezerken bile fan çalıştırıyordu.
Kütüphaneye götürüp kullanamazsınız o cihazı.

Profilime girip detaylı bir şekilde okuyabilirsiniz.

@prismsensor

Bu cihaz yakında stoklara girecek yerli güvenilir tüm siteleri kontrol edip al.

Bekleyemem dersen buyur;

Paranı HP'ye Acer'e verme.

@prismsensor

Bu cihaz yakında stoklara girecek yerli güvenilir tüm siteleri kontrol edip al.

Bekleyemem dersen buyur;

Paranı HP'ye Acer'e verme.
hocam asus harika görünüyor da malum türkiyede bir şeye çok talep olunca fiyat artıyor bunun da 40k üstü göreceğini düşünüyorum

hocam asus harika görünüyor da malum türkiyede bir şeye çok talep olunca fiyat artıyor bunun da 40k üstü göreceğini düşünüyorum
Yakın zamanda stoğa girerse 40K'yı geçmez. Düşünmeden yapıştırın. Üzüldüğüm nokta bir laptop arıyorsun bu kadar para vereceksin ve Lenovo, Acer, HP bu çöplerden birine yöneleceksin. Kaliteli ve sağlam olanı kullanmak varken parana yazık edeceksin. Fanboylar yine doluşur buraya ama MSI veya Asus'tan şaşma. En kötü Gigabyte, Monster T7 Series falan olsun 2.Sırada.

Yakın zamanda stoka girerse 40K'yı geçmez. Düşünmeden yapıştırın. Üzüldüğüm nokta bir laptop arıyorsun bu kadar para vereceksin ve Lenovo, Acer, HP bu çöplerden birine yöneleceksin. Kaliteli ve sağlam olanı kullanmak varken parana yazık edeceksin. Fanboylar yine doluşur buraya ama MSI veya ASUS'tan şaşma. En kötü Gigabyte, Monster T7 Series falan olsun 2.Sırada.

Attiginiz Gigabyte eski modellerindeki gibi Clevo kasa degil değil mi?

Bunların sonsuza kadar bu forumdan ID + Modem MAC ban yemesi gerekiyor. Bunlar yüzünden rehber konusu açacağım vakitsizlikten açamıyorum bir şey bilmeden milleti yanlış yönlendiriyorlar.

Son düzenleme:
Hahahaha.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı