RTX 3060 vs RX 590

Dostum aynı anakarta bu iki kartı takamazsin.
Selam dostum,

Bu dediğiniz ne zamandır aklımdaydı, canlı bir şekilde göstermek istedim. Gördüğünüz videoda AMD RX590 ve Nvdia Quadro M2000 ekran kartı 8 ayrı televizyona anlık olarak değer gönderiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selam dostum,

Bu dediğiniz ne zamandır aklımdaydı, canlı bir şekilde göstermek istedim. Gördüğünüz videoda AMD RX590 ve Nvdia Quadro M2000 ekran kartı 8 ayrı televizyona anlık olarak değer gönderiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Video ve fotoğraf bana aittir bu arada:)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-01-21 at 22.58.30.jpeg
    WhatsApp Image 2024-01-21 at 22.58.30.jpeg
    176,4 KB · Görüntüleme: 27
Selam dostum,

Bu dediğiniz ne zamandır aklımdaydı, canlı bir şekilde göstermek istedim. Gördüğünüz videoda AMD RX590 ve NVIDIA Quadro M2000 ekran kartı 8 ayrı televizyona anlık olarak değer gönderiyor.

Video ve fotoğraf bana aittir bu arada:)

Peki hocam ikisindende performans alıyor musun bir sorun oluyor mu?

Peki hocam ikisindende performans alıyor musun bir sorun oluyor mu?

Selam,

Hayır, hiçbir sıkıntı olmadan ikisinden de performans alabiliyorum. Aksine önceden tek kart ile bu işi götürüyordum sonrasında iş yükü çoğalınca elimde Quadro kart vardı onu kullandım ve 10 Ocak tarihinden beri sistemde hiçbir sıkıntı olmadan aktif bir şekilde hiç kapanmadan çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı