Arkadaşlar yarın inşallah bilgisayarımı alacağım ama sorum olacak. Ben bayağı uzun süredir RTX 3060 bakıyordum ama alana kadar da fiyatlar arttı. RX 6600'lü kasalar nasıldır? Önceden driver ve DLSS olayından istemiyordum ama bütçeden dolayı RX 6600'lü kasa da alabilirim. Nedir tavsiyeniz?
Tamam dostum, herkes gidip RTX 4000 serisine geçsin. İlk defa görüyorum RTX 3000 Serisine fosil diyen adamı. Herkesin bütçesi var, git millete para ver alsınlar fosil olmayan kart.
Tamam dostum, herkes gidip RTX 4000 serisine geçsin. İlk defa görüyorum RTX 3000 Serisine fosil diyen adamı. Herkesin bütçesi var, git millete para ver alsınlar fosil olmayan kart.
Canım kardeşim arkadaş ne demiş "sıfır olarak" ve gayet haklı. Açıyorum interneti en ucuz 3060 kart 10.700₺, en ucuz 4060 kart ise 10.999₺. Şimdi bunun bütçe ile ne alakası var ? 300₺ farkla üst modeli almak varken 3 yıllık kart almak sizce mantıklı mı ?
@Muhterem Musti 3060 4060'dan güçlü falan da değil. DLSS açmadan da önde açınca ise neredeyse 2 kat FPS veriyor.