RTX 3060 mı RX6600 mı almalıyım?
Öncelikle merhaba sevgili forum üyeleri. Fazla bilgisayardan anlamam o yüzden size sormak istedim. Yeni bir sistem toplayacağım ve ekran kartı konusunda fikir ayrılığı yaşadım. Bir oyuncu olarak yeni nesil hem Online hem de hikayeli oyunlar oynamak istiyorum ve o kadar para vereceğiz adam gibi grafiklerde iyi FPS'le oynayalım. Sizce hangi grafik kartına yönelmeliyim ve neden? 2.el alacağım şimdiden teşekkürler.
8 GB ekran kartı alma tavsiyem. En az 12 GB olsun. Aşağıdaki resimi yeni çektim ve Witcher 3 oyunundan. RT Ultra da her şey. Görüldüğü gibi VRAM 10 GB üstü. RAM de 16 GB üstü.
8 GB ekran kartı alma tavsiyem. En az 12 GB olsun. Aşağıdaki resimi yeni çektim ve Witcher 3 oyunundan. RT Ultra da her şey. Görüldüğü gibi VRAM 10 GB üstü. RAM de 16 GB üstü.
Neden açmasın. Fotoğraftaki aldığım FPS saf hali. DLSS açınca bu 80-100 FPS'lere fırlıyor. 12 GB 3060 aldın diyelim. 4060 Ti ile arasında yaklaşık %40 civarı performans farkı var. Yani 4060 Ti'den saf 60 FPS aldığım witcher 3'ten; 3060 ile DLSS açık iken 60-70 arasında alabilirsin RT ultrada. Benim oyum 12 GB 3060 almasından yana.