RTX 3060 vs RX 6700

Hocam bem zamanında RX580'den çoktan çektim. Şimdide devamlı WattMan sürücü sıfılam siyh ekran gibi peoblemleri yaşayanları gördükçe cesaret edemiyorum. RTX3060 alacağım ama daha ucuza dafa fazla performans veren AMD var. Ama onda da problemler bir hafta oldu daha kararsız kararsız bakınıyorum.

Bende daha öncesinden AMD kanadında laptop ekran kartı kullanmıştım. R7 m260. onda da problem çok yaşamadım. Bende çok görüyordum bu tür hataları fakat RX 6xxx serisinde eskisi kadar olmadığını soyledikleri için ve dediğiniz durumdan ötürü AMD'den yana kullandım. AMD hatalarını telafi etmeye çalışan bir firma bence. RTX 3060 kanadında da problemler çıkabiliyor fakat tabii ki NVIDIA yazılımsal olarak AMD'den önde. Ama bende bir problem görünmüyor WHQL sertifikalı sürümü kullanıyorum ki kart yeni olduğu icin de tam anlamıyla WHQL sürümü yok ama problem de yok şu an.

Bende daha öncesinden AMD kanadında laptop ekran kartı kullanmıştım. R7 m260. onda da problem çok yaşamadım. Bende çok görüyordum bu tür hataları fakat RX 6xxx serisinde eskisi kadar olmadığını soyledikleri için ve dediğiniz durumdan ötürü AMD'den yana kullandım. AMD hatalarını telafi etmeye çalışan bir firma bence. RTX 3060 kanadında da problemler çıkabiliyor fakat tabii ki NVIDIA yazılımsal olarak AMD'den önde. Ama bende bir problem görünmüyor WHQL sertifikalı sürümü kullanıyorum ki kart yeni olduğu icin de tam anlamıyla WHQL sürümü yok ama problem de yok şu an.

Hocam kartı bu hafta aldım sisteme daha takmadım kullanan biri olarak görüşleriniz nelerdir? Herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Hiçbir sorun yaşamadım daha ne yazılımsal ne donanımsal bir sorun. Takır takır çalışıyor.

Hocam bende bir soru soracağım acaba yayın ve video kayıt yaptınız mı RX 6700 ile o işlerde NVIDIA öneriliyor ama 7 sayfadır tartışıyoruz zaten 6700 fiyatına 3060 var ve birbirlerinin denkleri değiller eğer benim için biraz incelerseniz çok mutlu olurum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı