RTX 3060 vs RX 6700XT

Bütçe
14.000

Havale ile ödeme yapabiliyor muyuz Teknobiyotik de ve satış öncesi ve sonrası destekleri nasıl.

Havale ile ödeme yapabiliyor muyuz Teknobiyotik de ve satış öncesi ve sonrası destekleri nasıl.
Havale var:
Bunlar ise iade ve arızalı ürün açıklamaları:

N

NVIDIA tarafı kartlara mi yonelmeliyim yani.

Fiyatlar neden bu kadar ucuz vatan mi fazla fiyat koyuyor yoksa.

Fiyatlar neden bu kadar ucuz vatan mi fazla fiyat koyuyor yoksa.
Vatan genel olarak tüm ürünlerine fahiş fiyat koyuyor. Nadiren anlaşmalı hazır sistemlerde iyi fiyat sunuyorlar.
NVIDIA tarafı kartlara mi yonelmeliyim yani?
RTX 4000 vs RX 7000 serilerinde RTX 4000 serisi beni daha çok cezbediyor. FSR3 ve FG'nin yaygın olmaması, RT'nin hâla daha AMD kartlarda daha fazla performans kaybına yol açması geriye atıyor RX 7000 serisini.

Daha önceden Teknobiyotik'den alışveriş yapanlar varsa yazabilir mi sorun vs bir şeyler le karşılaştınız mı?

Galax ne kadar iyi bir marka sıcaklık testi falan ASUS ve MSI varken bilemedim.

Boş marka algısı, bu adamların kartları taş gibidir hele TR de satılmayhan hof serileri falan dehşettir. Markaya para ödemeye gerek yok.

Daha önceden Teknobiyotik'den alışveriş yapanlar varsa yazabilir mi sorun vs bir şeyler le karşılaştınız mı?

Çok büyük bir meblağ değil ama Artics MX4 almıştım (Türkiye disbritörü teknobiyotiğin ta kendisidir). Vatan gibi yerleri takıntı etmeyin, mağaza kirasına da ortak olur çıkarsınız dükkandan desem yeridir. Vatanı kullanmış biri olarak da diğer alışveriş yaptığım firimalardan bir artısını görmedim. (GameGaraj, Teknobiyotik, Trendyol vs.)

Konuyla alakasız biliyorum ama bir de sıvı soğutucu almayi düşünüyorum Cooler Master düşünüyordum 240 ML ile 120 ML arasında 1K fark var 1K fark verip 240 almak mantıklı mı tekno biyoyik içinde önerebileceğiniz sıvı soğutma var mı Max 3.5 k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…