RTX 3060 vs RX 6700XT

Bütçe
14.000
Sadece vatandan alışveriş yapıyorum o yüzden fazla bir seçeneğim yok diğer internetteki sitelere de güvenmiyorum teknoloji konusunda vatan her türlü destek oluyor diger siteler yani bir sorun olduğunda kartı kolayca yollayıp sorunu çözüp yollayacaklarini sanmıyorum.
Teknobiyotik, Galax'ın Türkiye'deki resmi distribütörü. Resmi distribütöre de güvenmeyip Vatan'a güveniyorsanız kısaca kazıklanmak istiyorum demeniz daha iyi.

İleriyi düşünecek olursak? 3060 8 GB alınabilir mi?
3060 8GB sadece VRAM'den değil performanstan da kısılmış bir kart. 3060 8GB, 2. elde bile tercih etmeye değmeyecek bir kart.

Galax ne kadar iyi bir marka sıcaklık testi falan ASUS ve MSI varken bilemedim.

Galax güzel ve köklü bir marka 4060 Ti ısınan bir model değil zaten ısıtma konusunda bir sorun çekmezsiniz güvenilir bir markadır kendileri rahatlıkla alabilirsiniz.

Teknobiyotik, Galax'ın Türkiye'deki resmi distribütörü. Resmi distribütöre de güvenmeyip Vatan'a güveniyorsanız kısaca kazıklanmak istiyorum demeniz daha iyi.
Kesinlikle haklısınız katılıyorum.

Galax ne kadar iyi bir marka sıcaklık testi falan ASUS ve MSI varken bilemedim.
RTX 4060 modelleri öyle çok ısınan veya genel olarak 4000 serisi aşırı güç tüketen bir seri değil. Galax'ın sunduğu soğutma 4060TI için yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı