RTX 3060 yerine alınabilecek sistem tavsiyesi

Sistem 2 yıllık ve evet daha iyi performans ve yeni nesil oyunlar için satacağım ama henüz değil yazın gibi düşünüyorum

Sağ olun hocam eyvallah

2x8, tek 16'lık RAM'e göre daha iyi diyorlar ne kadar fark eder ona göre alabilirim.

Hocam 2x8 daha iyi olur fakat attığım anakartta 2 RAM slotu var. Bu yüzden ileride 2x16 yapmanız daha doğru olacağı için 16 GB 1X daha mantıklı.

Sistem 2 yıllık ve evet daha iyi performans ve yeni nesil oyunlar için satacağım ama henüz değil yazın gibi düşünüyorum

sağolun hocam eyvallah

2x8, tek 16lık rame göre daha iyi diyorlar ne kadar fark eder ona göre alabilirim.
32 alın hocam yeni nesil oyunlar özellikle battlefield gibi yıkım mekaniği olan oyunlarda en az 24gb olacak 2-3 sene içinde bu sistemede 32 yakışır zaten

Sistem 2 yıllık ve evet daha iyi performans ve yeni nesil oyunlar için satacağım ama henüz değil yazın gibi düşünüyorum.

Sağ olun hocam eyvallah.

2x8, tek 16'lık RAM'e göre daha iyi diyorlar ne kadar fark eder ona göre alabilirim.

Dual channel yaparsınız ikisiyle.

32 alın hocam yeni nesil oyunlar özellikle battlefield gibi yıkım mekaniği olan oyunlarda en az 24gb olacak 2-3 sene içinde bu sistemede 32 yakışır zaten
arkadaşın aldığı sistemi toplayıp rami 2x16 olarak yapsam 50 yi geçer mi? Bide markalar tanıdık değil o anlamda kalitesizlik var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı