RTX 3060 yüksek FPS verince çöküyor

husnu_35

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Bilgisayarımda RTX 3060 var bazı oyunlarda FPS'yi kare hızıma sabitleyip oynuyorum fakat sabitlemeyi kapatınca mesela 150-200 FPS alıyorum ama ekran kartı çöküyor, oyun kasıyor. Sizce sorun nedir?

Hocam merhaba bende eskiden 4060 kullanıyordum birkaç kere başıma geldi DDU ile sürücüleri sil ve NVIDIA ayarlarını full performans ve hala devam ediyorsa format atman iyi olur diğer bir ihtimal güç kayağında sıkıntı olabileceğini düşünüyorum kasa ve ekran kartını iyice temizle BIOS pilini çıkar PC'yi 10 dk güçten çek düzelir diye umuyorum.

Hocam merhaba bende eskiden 4060 kullanıyordum birkaç kere başıma geldi DDU ile sürücüleri sil ve NVIDIA ayarlarını full performans ve hala devam ediyorsa format atman iyi olur diğer bir ihtimal güç kayağında sıkıntı olabileceğini düşünüyorum kasa ve ekran kartını iyice temizle BIOS pilini çıkar PC'yi 10 dk güçten çek düzelir diye umuyorum.
Dediğinizi yapıcam önceden 650 w psu vardı 1 hafta once sürekli kapanıp duruyodu psu yu değiştirdim 750w corsair bi markayla o kapanma muhabbetini yapmadı bidaha

Dediğinizi yapacağım önceden 650W PSU vardı 1 hafta once sürekli kapanıp duruyordu PSU'yu değiştirdim 750W Corsair bir markayla o kapanma muhabbetini yapmadı bir daha.

Hocam ben 5070 ve i5 14600K yı 600W Frisby ile çalıştırıyorum ve 12 v kanalından 480 veiyor hiçbir sıkıntısını görmedim daha önce çok elektrik gitti geldi hiçbir şey olmadı ama bende PSU değiştireceğim konudan daha fazla sapmadan umarım sorunun çözülür.

Hocam ben 5070 ve i5 14600K yı 600W Frisby ile çalıştırıyorum ve 12 v kanalından 480 veiyor hiçbir sıkıntısını görmedim daha önce çok elektrik gitti geldi hiçbir şey olmadı ama bende PSU değiştireceğim konudan daha fazla sapmadan umarım sorunun çözülür.
Bendede frisby marka vardı voltajı dengeleyen şey erimiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı