Rehber RTX 3060'a sahip laptopların Timespy skorları ve sıcaklık değerleri

Hocam nitrosense oc desiginiz sey ne tam olarak anlamadim. OC ne oluyor. Nasil daha fazla performans alabilirim dediginiz gibi 140w lik bir performans vermiyor. Aslında beni cok rahatsiz etmedi bu durum cok oyun oyanyan birisi degilim. Ekran kartinda overclok yapmanin herhangi bir zarari olur mu

Şimdi. Baktim internetten overclock mus
Nitrosense den oc yi nasil ayarlayabilirim acaba. Bilgi verebilrisen iyi olur, tesekkurler...

Son düzenleme:
Şuan baktım kontrol merkezinde böyle bir ayar koymamışlar. Sadece kullanıcı modları görünüyor. 3. parti uygulama kullanmak zorundasınız (msi afterburner) Bu yüzden tavsiye etmem. Oc yapmak risk alabileceğiniz bir durum. Cihazın performansının yetmediği yıllarda oc denemesi yapmanız sizin için daha mantıklı olur..

Hocam bu bütçelerde lenovo ideapad gaming 3 gibi rtx3060 olan bir cihaza bakmanız daha mantıklı olur. İndirimleri kovalayın derim.

Tulpar T7 V20.3 (17.3 - I7-10750H) GPU Score kabul edilebilir ama CPU Score'um inanılmaz düşük çıkmış neden acaba ?

İşlemci sıcaklığı ortalama 93 derece görünüyor. Cihaz throttle olmuş. İşlemciye Undervolt yapıp hem sıcaklıkları düşürüp hem performansı arttırabilirsiniz ama daha önemlisi kaliteli bir termal macun/soğutucu kullanarak da bunu yapabilirsiniz. Monsterin yenileme için ücretsiz değistirdiği macunun kalitesi yeterli seviye de değil.

UV için bir tavsiyeniz var mı ? Monster Kontrol Merkezi içinden?

Bende Lenovo Ideapad Gaming3 var. Cyberpunk'ta DLSS dengelide iken ayarlar genelde orta-yüksek civarlarında işlemcim 5600h ve ekran kartı 3050 Ti CPU sıcaklığım 80-85 arası GPU sıcaklığım ise 70-75 aralığında değerler nasıl sizce?

Benim değerler nasıl hocam internet yok şuan mobilden attım. Cihaz Acer Nitro5 12500h 3060.

Dosya Ekleri

• IMG_20220916_110026.jpg
    263,4 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20220916_110308.jpg
    256,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…