RTX 3060'dan 4070'e geçilir mi?

Bütçe
30000

Hocam bir de kasa da değişeceğim sıvı soğutucu RAM ve kasayı Vatan'dan alıp yanında ekran kartını götürsem monte ederler mi işlemci vs. de takılacağı için.
 
Kendime hiç güvenemiyorum kesin bir şeyi yanlış yaparım. RAM bile takmayı denemedim daha önce.

Denemiş olursun işte olmazsa cevrendeki bir bilgisayarcıyada gidebilirsin.
 
Hocam bir de kasa da değişeceğim sıvı soğutucu RAM ve kasayı Vatan'dan alıp yanında ekran kartını götürsem monte ederler mi işlemci vs. de takılacağı için.
Hocam Vatana kurumsal diye gitmeyin, taksalar bile pişman olursunuz. Montaj kısmında çalışan arkadaşların %90'ı tecrübesiz, işi orada öğrenmiş yeni yetmeler. Esnafa gidin 200 TL'ye her şeyini monteler.
 

Normalde bende de normal soğutucu var fakat Mersin'de yaşadığım için yazları çok sıcak oluyor geçen sene monitörüm ekran vermedi sıcaklık yüzünden eski bir monitördü sıvı soğutucu daha iyi olur benim için bence.
 

Bu soğutucu orta segment 240'lardan daha iyi soğutuyor diye biliyorum. Fark olması için 360 falan alman lazım. Ben yine de problem olacağını ve gerek olacağını düşnmüyorum. Şu an 5600'ü 700 TL'lik bir soğutucuyla kullanıyorum. 95 derece çıkan işlemcim 60-75 arası seyrediyor. Bu soğutucu ondan kat kat daha iyi. 5600 çok ısınan bir işlemci olduğu için söyledim, bir tutulamaz tabii.
 
Arkadaşın dediği gibi aynı fiyatlara 4070S ve 5070 varken 4070 alınmaması lazım, 5060 Ti bile 4070'e çok yakın saf güçte. Artık alınmaması gerektiğini düşünüyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…