RTX 3060'dan 4070'e geçilir mi?

Bütçe
30000
Kendime hiç güvenemiyorum kesin bir şeyi yanlış yaparım. RAM bile takmayı denemedim daha önce

Korkulacak bir şey yok, senin 2 yanlışınla kırılacak bozulacak şeyler değil bunlar. İnternetten bir tane video aç dediklerini yap çok rahat takarsın.

Ekran kartı montajı çok kolay, uygun fiyata internetten alıp kendin takabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bir de kasa da değişeceğim sıvı soğutucu RAM ve kasayı Vatan'dan alıp yanında ekran kartını götürsem monte ederler mi işlemci vs. de takılacağı için.

Hocam bir de kasa da değişeceğim sıvı soğutucu RAM ve kasayı Vatan'dan alıp yanında ekran kartını götürsem monte ederler mi işlemci vs. de takılacağı için.
Hocam Vatana kurumsal diye gitmeyin, taksalar bile pişman olursunuz. Montaj kısmında çalışan arkadaşların %90'ı tecrübesiz, işi orada öğrenmiş yeni yetmeler. Esnafa gidin 200 TL'ye her şeyini monteler.

Intel bilgim yok fakat sıvı soğutucuya çok fazla gerek olduğunu düşünmüyorum.

Senin için yeterli olabilir ama bu işlemciyi bilen arkadaşlar yorum yapsa daha iyi olur.

Normalde bende de normal soğutucu var fakat Mersin'de yaşadığım için yazları çok sıcak oluyor geçen sene monitörüm ekran vermedi sıcaklık yüzünden eski bir monitördü sıvı soğutucu daha iyi olur benim için bence.

Normalde bende de normal soğutucu var fakat Mersin'de yaşadığım için yazları çok sıcak oluyor geçen sene monitörüm ekran vermedi sıcaklık yüzünden eski bir monitördü sıvı soğutucu daha iyi olur benim için bence.

Bu soğutucu orta segment 240'lardan daha iyi soğutuyor diye biliyorum. Fark olması için 360 falan alman lazım. Ben yine de problem olacağını ve gerek olacağını düşnmüyorum. Şu an 5600'ü 700 TL'lik bir soğutucuyla kullanıyorum. 95 derece çıkan işlemcim 60-75 arası seyrediyor. Bu soğutucu ondan kat kat daha iyi. 5600 çok ısınan bir işlemci olduğu için söyledim, bir tutulamaz tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00