RTX 3060'dan RTX 3060 Ti'a geçmek mantıklı mı?

Daha fazla  
Merhaba aktif olarak INNO3D RTX3060 Twin X2 12 GB 192bit GDDR6(LHR) ekran kartını kullanıyorum.

Ekran kartını hazır sistem şeklinde GameGaraj'dan satın aldım. 2 hafta oldu.

Açıkçası oyunlarda yüksek FPS almama rağmen görüntü akıcı gelmiyor ve bu oldukça can sıkıcı.

Bunun sebebinin ekran kartı olduğunu düşünüyorum.

Şimdi sorum şu; bu ekran kartını satıp, üzerine para ekleyip ASUS'un ASUS GeForce TUF RTX 3060 Ti Gaming fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,GeForce TUF RTX 3060 Ti Gaming en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu ekran kartını alsam yine aynı sorunu yaşar mıyım?
INNO 3060'a göre iyi midir? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Her harikarda Daha güçlü ama Aralarında Devasa fark olur mu ? Bilmem sonuç 3050'den 3060'a veya 3070'e geçmiyorsunuz.

Sorun yaşamazsınız performans artışı yaşarsınız hocam ama 15000 liraya 3060 Ti alınmaz.

Hocam fark eder ancak 3060 Ti'a 15k verilmez sizin için daha uygunlarını buldum.

3060 2070 ile benzer performans gösterirken,3060 Ti 2080 Super ile Rx 6700 denginde bir kart siz yapın işte parasına göre hesabını.
Ayrıca 3060 Ti hatırı sayılır 2K performansına da sahip bir kart,1080 P için fazlasıyla yeterli şuanlık,ama oyunlar böyle sistem istemeye devam ederse onun da 1080p de ömrü azalacak.

Ekran kartı olarak bunlara baksan daha iyi olur o paraya.
NVIDIA:
AMD:

Hocam önerileriniz için teşekkür ederim. Bunaların arasından hangisi daha iyidir, hangisini tercih etmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…