RTX 3060'ın mining yaparken 74 derece olması normal mi?

74 derece mining'te hiç normal değil. 60'ı bile geçmemesi lazım. Tek fan mı çalışıyor ? MSI Afterburner fan ayarlarınızda öyle gördüm.

Palit dual LHR 3060 Ti ile OC'siz 38 mh/s alıyorum. Güç limitini %65'e ayarlıyorum ve fan hızını da %65 olarak ayarlıyorum. 47 dereceyi geçmiyor. Kasanız hava almıyor olabilir, günlerce kazım yapıyorsanız belki de kasanızın kapağını açık tutmalısınız. MSI afterburner çalışmıyor olabilir, Palit in kendi uygulamasından güç limiti koyun.

Arkadaşlar marka ile ne alakası var anlatır mısınız? Arkadaş demiş zaten format atmadan önce bir sorun yoktu diye, format atınca kartın soğutma bloğu mu değişiyor da ben bilmiyorum?

MSI Afterburner ayarları işlemiyor şu an yüksek ihtimalle, o Power limit ile oralara çıkması imkansız çünkü. Afterburner'ı tekrar kurun, ya da arkaplana bakın çakışan uygulama olma ihtimali yüksek. Afterburner çok sıkıntılı bu konularda.

Belki format atmadan önce manuel şekilde fanlar ile oynanmış olabilir formattan sonra ise manuel ayarlar sıfırlanmıştır. Palit için 74 derece ideal.

Arkadaşlar marka ile ne alakası var anlatır mısınız? Arkadaş demiş zaten format atmadan önce bir sorun yoktu diye, format atınca kartın soğutma bloğu mu değişiyor da ben bilmiyorum?

Msi Afterburner ayarları işlemiyor şu an yüksek ihtimalle, o power limit ile oralara çıkması imkansız çünkü. Afterburnerı tekrar kurun, ya da arkaplana bakın çakışan uygulama olma ihtimali yüksek. Afterburner çok sıkıntılı bu konularda.
Hocam ben arkadaşın Palit'i bu kadar övmesinden bahsediyorum. Yoksa dediğiniz gibi mining için normal bir sıcaklık değil.

Belki format atmadan önce manuel şekilde fanlar ile oynanmış olabilir formattan sonra ise manuel ayarlar sıfırlanmıştır. Palit için 74 derece ideal.
Hala ideal demeniz gerçekten şaşırtıcı, oyun oynamıyor arkadaş mining yapıyor. O power limit ile 110 watt çeker kart maksimum, 110 watt ile de bu derecelere çıkması için kartın üzerinden metal plaka dahi olmaması gerekir. Formattan önce bir sorun yokmuş zaten demeyeceğim tekrar, ilkinde bir işe yaramış gibi gözüküyor çünkü :)

Mining'te en kötü kasa içi hava sirkülasyonunda bile 74 dereceyi görmemesi lazım o kartın hangi model olursa olsun.

ROG, Aorus Elite, Aorus Master, Gaming X, Vision vs. vs. Daha çok sayarım Palit'i soğutmada tokatlayacak model. Palit soğutmasını yeni yeni düzelten bir kart. 1080 Ti zamanından da biliyoruz Palit'i.

Ben Gigabyte ile 80leri görüyordum bir şey olmuyordu. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı