ROG, Aorus Elite, Aorus Master, Gaming X, Vision vs. vs. daha çok sayarım Palit'i soğutmada tokatlayacak model. Palit soğutmasını yeni yeni düzelten bir marka. 1080 Ti zamanından da biliyoruz Palit'i.Şunu da iddia ederim ki en kaliteli soğutma bana göre Palitte
Arkadaşlar marka ile ne alakası var anlatır mısınız? Arkadaş demiş zaten format atmadan önce bir sorun yoktu diye, format atınca kartın soğutma bloğu mu değişiyor da ben bilmiyorum?
MSI Afterburner ayarları işlemiyor şu an yüksek ihtimalle, o Power limit ile oralara çıkması imkansız çünkü. Afterburner'ı tekrar kurun, ya da arkaplana bakın çakışan uygulama olma ihtimali yüksek. Afterburner çok sıkıntılı bu konularda.
Hocam ben arkadaşın Palit'i bu kadar övmesinden bahsediyorum. Yoksa dediğiniz gibi mining için normal bir sıcaklık değil.Arkadaşlar marka ile ne alakası var anlatır mısınız? Arkadaş demiş zaten format atmadan önce bir sorun yoktu diye, format atınca kartın soğutma bloğu mu değişiyor da ben bilmiyorum?
Msi Afterburner ayarları işlemiyor şu an yüksek ihtimalle, o power limit ile oralara çıkması imkansız çünkü. Afterburnerı tekrar kurun, ya da arkaplana bakın çakışan uygulama olma ihtimali yüksek. Afterburner çok sıkıntılı bu konularda.
Hala ideal demeniz gerçekten şaşırtıcı, oyun oynamıyor arkadaş mining yapıyor. O power limit ile 110 watt çeker kart maksimum, 110 watt ile de bu derecelere çıkması için kartın üzerinden metal plaka dahi olmaması gerekir. Formattan önce bir sorun yokmuş zaten demeyeceğim tekrar, ilkinde bir işe yaramış gibi gözüküyor çünküBelki format atmadan önce manuel şekilde fanlar ile oynanmış olabilir formattan sonra ise manuel ayarlar sıfırlanmıştır. Palit için 74 derece ideal.
Mining'te en kötü kasa içi hava sirkülasyonunda bile 74 dereceyi görmemesi lazım o kartın hangi model olursa olsun.Belki format atmadan önce manuel şekilde fanlar ile oynanmış olabilir formattan sonra ise manuel ayarlar sıfırlanmıştır. Palit için 74 derece ideal.
ROG, Aorus Elite, Aorus Master, Gaming X, Vision vs. vs. Daha çok sayarım Palit'i soğutmada tokatlayacak model. Palit soğutmasını yeni yeni düzelten bir kart. 1080 Ti zamanından da biliyoruz Palit'i.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.