Sinerji Virtus Ryzen 5 7500F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Virtus Ryzen 5 7500F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
35k bütçe ile 3060 sistem alınmaz. Bayağı kötü.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu çok daha iyi. RAM stoku bitmiş ama eklenir.
Hocalarım arkadaş monitörde alıyor, monitör tavsiyeside yaparsanız iyi olur. Gidip sorunlu bir şey almasın.
Kasa ve PSU olarak daha iyi. Sizin attığınızda PF650 var. SSD olarak ikisi de MLD olsa da benim attığım PC'deki daha iyi. M300 modeli leş. Bir de 16 GB yerine 32 GB RAM alıyor.Çok bir kayıp yok zaten.
Böyle bir sistem alıp 75Hz monitör alması mantıksız.Hemen atıyorum monitörü.
Samsung T350 LF24T350FHRXUF 24" 5 ms Full HD FreeSync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung T350 LF24T350FHRXUF 24" 5 ms Full HD FreeSync IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung T350 LF24T350FHRXUF 24" 5 ms Full HD FreeSync IPS Monitör özelliklerini incele, 9.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa ve PSU olarak daha iyi. Sizin attığınızda PF650 var. SSD olarak ikisi de MLD olsa da benim attığım PC'deki daha iyi. M300 modeli leş. Bir de 16 GB yerine 32 GB RAM alıyor.
Kasa ve PSU olarak daha iyi. Sizin attığınızda PF650 var. SSD olarak ikisi de MLD olsa da benim attığım PC'deki daha iyi. M300 modeli leş. Bir de 16 GB yerine 32 GB RAM alıyor.
Böyle bir sistem alıp 75Hz monitör alması mantıksız.
Stok gelir, sadece RAM yok stokta. Eklerler. Sinerji her şeye kritik stok yazıyor. Bitmez hemen o. Evet PSU üst düzey değil ama PF650'den iyi.Stokta yok. Stokta olsa, neyse. Benim attığım kritik stok. Biterse ve o sistem RAM stoku gelmezse iyi olmaz. Vento kasanın PSU FSP olur, çok da üst düzey değil.
35K bütçesi var. 33K sistem attım. 2K monitöre kaldı. O zaman başka sistem.