RTX 3060'lı sistemde RDR2 Ultra ayarlarda oynamak zararlı mı?

emregokhan690

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben HP Omen 17 i711800 RTX 3060 laptopa RDR2 indirdim. İlk başta ayarları değiştirebiliyordum fakat sonra sıfırlandı ve artık değiştirsemde gene sıfırlanıyor. Çoğu ayar Ultra da bu ekran kartını yorar ve eskitir mi? Yani Ultra ayarlarda oynamak ekran kartına zarar verir mi?

Hocam sıcaklıklarınız normalse bir şey olmaz. Benim RX 570 ile hala Ultra zorladığım oyunlar var.

Niye zarar versin hocam. Zaten oyunun hakkını vermek için var o ekran kartı. Kasmadan mesela 60 fps falan alıyorsanız oynayın ultra, ama kasıyorsa biraz düşürebilirsiniz. Ya da en basiti nvidia kontrol panelinden otomatik ayar yap deyin, bilgisayar kendine göre ayarlasın. Siz sadece yıllık bakımı vb. Şeyleri aksatmayın, birşey olmaz. Arada bir sıcaklığı kontrol edin, bakıma rağmen yüksek geliyorsa sıcaklık bir tane laptop altı soğutucu alırsınız.

Son düzenleme:

Bu dediğin otomatik ayarı nasıl yapıyoruz dostum.

Bu dediğin otomatik ayarı nasıl yapıyoruz dostum.
nvidia geforce experience ile oyunlarını tara ve oyuna tıkla, optimize et seçeneği var ona tıklarsan kendisi otomatik olarak oyunu bilgisayarının performansına göre en iyi şekilde oyun ayarlarını optimize etmeye çalışır.

Hocam sıcaklıklarınız normalse bir şey olmaz. Benim RX 570 ile hala Ultra zorladığım oyunlar var.

Sıcaklıkların kaç derece olması lazım?

Hocam bakım derken fan temizliği dışında başka neler yapıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…