RTX 3060'lı sisteme göre CS2 ayarları nasıl olmalı?

İşletim sistemi
Windows 11

osaka.exe

Centipat
Makaleler
4
Yer
Ötüken
RAM
16
SSD veya HDD modeli
476 GB SSD
Ekran kartı
Nvidia RTX 3060
Anakart
Acer Nitro AN515-46
İşlemci
AMD Ryzen 7 6800H With Radeon Graphics
Arkadaşlar selam. Ben FPS delisi bir insanım. Olabilecek en yüksek değerleri görmek isterim her zaman.

-Fakat az önce bir Shorts videosuna denk geldim ve adamın elindeki silahlar ışığa gelince parlıyordu, etraf daha bile güzel canlı gibi duruyor.

Sistemim yüksek doku ayarını kaldırır mı? FPS değerinde kaç düşüş yaşanır?

- Shorts videosunda adam motion blur kullanmıştır.

Yüksek doku ayarını kaldırır, FPS değerinde düşüş yaşanabilir. CS2 leş, çok fazla FPS düşüşü var. RX6600 sistem ile yoldaşta 100FPS'lere kadar düşüyorsam, onu da developer yapımcılar bilecek. Grafik ayarını en düşüğe çekerek, ayrıca 4:3 çözünürlük yaparak FPS artışı sağlayabilirsiniz. Başlatma seçenekleri ise, kullanılmayan şeyleri devre dışı bırakırsanız FPS artışı sağlar.

- Shorts videosunda adam motion blur kullanmıştır.

Yüksek doku ayarını kaldırır, FPS değerinde düşüş yaşanabilir. CS2 leş, çok fazla FPS düşüşü var. RX6600 sistem ile yoldaşta 100FPS'lere kadar düşüyorsam, onu da developer yapımcılar bilecek. Grafik ayarını en düşüğe çekerek, ayrıca 4:3 çözünürlük yaparak FPS artışı sağlayabilirsiniz. Başlatma seçenekleri ise, kullanılmayan şeyleri devre dışı bırakırsanız FPS artışı sağlar.
kullanilmayan seyler derken neler mesela

kaç fps farki olur ki? ben bu arada tum ayarlari yuksege aldim 30 fps dustu en fazla. Motion blur ayarini bulamadım
Ben size kendi başlatma seçeneklerimi atayım.

+cl_forcepreload 1 -high -tickrate 128 -novid -fullscreen +fps_max 0 -w 1440 -h 1080 -freq 165 -allow_third_party_software

Başlatma seçeneklerine bunları direk yapıştırabilirsiniz. Ayrıca motion blur ayarı, shorts videosunda canlı göstermek için edit programı ile yapılmıştır, o kadar akıcılık beklemeyin söyliyeyim.

Ben size kendi başlatma seçeneklerimi atayım.

+cl_forcepreload 1 -high -tickrate 128 -novid -fullscreen +fps_max 0 -w 1440 -h 1080 -freq 165 -allow_third_party_software

Başlatma seçeneklerine bunları direk yapıştırabilirsiniz. Ayrıca motion blur ayarı, shorts videosunda canlı göstermek için edit programı ile yapılmıştır, o kadar akıcılık beklemeyin söyliyeyim.
bekledigim sey filtre gibi akicilik degil yani onu da nvidiadan yapayim

bekledigim sey filtre gibi akicilik degil yani onu da nvidiadan yapayim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun gibi hızlandırma ise, bu edit tarafında bir akıcılık. Görüntü tarafında değil bakın, oynanış olarak size böyle etki etmez. Onun dışında NVIDIA filtrelerine bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun gibi hızlandırma ise, bu edit tarafında bir akıcılık. Görüntü tarafında değil bakın, oynanış olarak size böyle etki etmez. Onun dışında NVIDIA filtrelerine bakabilirsiniz.

Hayır, bu videoda ben bir görsel şölen bile göremedim. Nvidia filtresi de csde çalışmıyor nedense. Neyse ben grafikleri ultraya alayım o halde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı