RTX 3060'ta DLSS 3 kullanabilmek

Bu bir mod arkadaşlar. DLSS 3'teki Generation'ı kaldırıp, FSR3'teki generation mantığını gömüyoruz. Ancak oyunda "illaki senin kartın 40 serisi değil ondan açmam" diyen değişik saçma kuralı geçmek içinde registry key ekliyoruz bunun bir zararı olmaz (güvenli yerlerden indirdiğiniz sürece), RTX 20/30 kartı olan herkese yayın, herkes bunu yapsın.

Bu bir mod arkadaşlar. DLSS 3'teki Generation'ı kaldırıp, FSR3'teki generation mantığını gömüyoruz. Ancak oyunda "illaki senin kartın 40 serisi değil ondan açmam" diyen değişik saçma kuralı geçmek içinde registry key ekliyoruz bunun bir zararı olmaz (güvenli yerlerden indirdiğiniz sürece), RTX 20/30 kartı olan herkese yayın, herkes bunu yapsın.

10'lu kartlarda da oluyor neden tek o arkadaşlara hitap ettin ki :(

Online oyunlarda ban riski var şimdilik. Yarın Horizon 5'te 3070 ile deneyeceğim CP2077 yok 🥲

Konuyu tekrardan hortlatacak gibi olacağım fakat, 3060 ekran kartım var. Bu dosyaları Cyberpunk 2077'nin x64 içine atıyorum fakat aktif olmuyor? Fixlendi mi acaba?

Konuyu tekrardan hortlatacak gibi olacağım fakat, 3060 ekran kartım var. Bu dosyaları Cyberpunk 2077'nin X64 içine atıyorum fakat aktif olmuyor? Fixlendi mi acaba?

Donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını aktifleştir Windows ekran ayarlarında ve bilgisayarı yeniden başlat düzelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı