RTX 3060'ta markalar fark eder mi?

ömerasaf34

Hectopat
Daha fazla  
RTX 3060 12 GB satın almak istiyorum ama bir yanda 8k-9k bandında ürünler varken bir yanda 11K-13K arası ürünler var bunların arasında fark var mı varsa da bu farkı nasıl araştırıp öğrenebilirim?

Örnek 2 ürün:

Birisi 3 fanlı olduğu için mi sadece bu kadar fark var mesela, performansları fark eder mi?

RTX 3060 12 GB satın almak istiyorum ama bir yanda 8k-9k bandında ürünler varken bir yanda 11K-13K arası ürünler var bunların arasında fark var mı varsa da bu farkı nasıl araştırıp öğrenebilirim?

Örnek 2 ürün:

Birisi 3 fanlı olduğu için mi sadece bu kadar fark var mesela, performansları fark eder mi?

Teknik özellikler arasında fark yok sadece soğutma farkı var ve evet performansu etkiler.

Örnek 2 ürün:

Performans farkı yok aynı chipset sonuçta.
3 fanlı daha serin ve daha OC potansiyeli yüksek olacaktır.

%10'luk bir fark olacağını zannetmiyorum. Sıcaklık farkı da kartın tek fanlı olmasından kaynaklı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı