RTX 3060'tan RTX 4060'a geçilir mi?

Biraz gereksiz olduğunu kabul ediyorum DLSS 3 için geçmek istiyordum. Sistemlerimiz hemen hemen aynı 4060'ın VRAM'den sıkıntı yaşadınız mı?
Hocam çok ciddiyim Red Dead Redemption 2'de sarhoş olup Lenny'yi aradığımız görevden sonra oyunun sonlarına gelene kadar oyun bana "Running low on video memory" uyarısı veriyordu. Yani bu sadece bir örnek ve bunun dışında yaşamadım, sadece o uyarı rahatsız ediyordu oyunun performansıyla alakalı bir sorun yaşamadım.

Hocam çok ciddiyim Red Dead Redemption 2'de sarhoş olup Lenny'yi aradığımız görevden sonra oyunun sonlarına gelene kadar oyun bana "Running low on video memory" uyarısı veriyordu. Yani bu sadece bir örnek ve bunun dışında yaşamadım, sadece o uyarı rahatsız ediyordu oyunun performansıyla alakalı bir sorun yaşamadım.
FG nasıl sizce değer mi geçmeye? Açıkçası tek geçme nedenim bu bir de hesaplarım uysaydı yemek parasına kart yükseltmiş olacaktım.

Hocam kesinlikle değer. Modu açtığımda arada devasa bir fark oluyor.

Şimdi hocam ben modu geçtiğimiz yılın başında yani yeni çıktığında kurmuştum. Oyunda aşırı ciddi bir ghosting vardı. Ancak şu an var mıdır bilmiyorum.

Mod çok fazla geliştirilmediyse o günden bu yana Lossless Scaling daha mantıklı olur.

Sadece oyun oynuyorsanız eğer ve 6000 - 7000 serisi bir karta geçerseniz tüm oyunlarda FG açabiliyorsunuz AFMF 2 ile. 3060'dan 4060'a geçmek mantıksız çünkü kayda değer performans farkının çok az olacağını düşünüyorum. Siz bilirsiniz ama bu bütçede sadece oyun oynuyorsanız AMD daha mantıklı.

Şimdi hocam ben modu geçtiğimiz yılın başında yani yeni çıktığında kurmuştum. Oyunda aşırı ciddi bir ghosting vardı. Ancak şu an var mıdır bilmiyorum.

Mod çok fazla geliştirilmediyse o günden bu yana Lossless Scaling daha mantıklı olur.
Diğer DLSS 3 destekli oyunlarda durum ne peki bir de size kendi yaptığım bir şeyin linkini paylaşacağım baskısını alıp kullanın :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videoyu inceledim. 3:14'e sararsak ve adamın tam kamerayı döndürdüğü yerlere bakarsak fena bir piksellenme var. Mod tabiki bayağı bir gelişmiş ama görüntüyü harbiden bozuyor. Görüntü bozulması da Red Dead Redemption 2 gibi grafikleri üst düzey bir oyunda oyunu oynanmaz hale getirebilir.

Sadece oyun oynuyorsanız eğer ve 6000 - 7000 serisi bir karta geçerseniz tüm oyunlarda FG açabiliyorsunuz AFMF 2 ile. 3060'dan 4060'a geçmek mantıksız çünkü kayda değer performans farkının çok az olacağını düşünüyorum. Siz bilirsiniz ama bu bütçede sadece oyun oynuyorsanız AMD daha mantıklı.
AFMF 2'nin yaptığını LSFG 3.0'da yapıyor istediğim şey DLSS 3. Muhtemelen geçmeyeceğim zaten kartı satmak dert.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı