RTX 3060Ti vs RTX 4060

Bütçe
14000
kankası gene 15k oluyo
Yinede değer
Okuma yazmada problem 0 da sizsiniz herhalde. Arkadaş 14k'yı 10k'dan zorlamayla söylemiş. Zaten 14k belki çıkar belki çıkmaz diyor. E 15k verin bunu alın demenin anlamı yok. Zira 1k daha ekleyin bunu alın hesabının bir sonu da yok.
3060 ti'ya okadar para vericegine çok az çıkıp bunu alsın 1000 TL neden çıkmadım diye 3 sene karın ağrısı çeker.

Yine de değer.

3060 Ti'ya o kadar para vericegine çok az çıkıp bunu alsın 1000 TL neden çıkmadım diye 3 sene karın ağrısı çeker.

Zaten 14K'ya 4060 Ti var. Daha iyi seçenekler olduğu zaten bariz ortada. Daha iyi olan tek seçenek te 7700XT değil. Arkadaş 4060 Ti aldığı için değil 3 sene 3 saniye bile düşünmez acaba başka bir şey mi alsaydım diye. Yazılım tarafını işin içine kattığınız zaman çok NVIDIA'nın kartları AMD'den daha iyi. Sadece 7700XT değil herhangi bir AMD kartı satın almak bile bahsettiğiniz karın ağrısını çekmeye neden olabiliyor. Diyeceğim o ki 3060 Ti sizi aklamaya yetmiyor, öneriniz bütçenin çok üstünde. 😇

Zaten 14K'ya 4060 Ti var. Daha iyi seçenekler olduğu zaten bariz ortada. Daha iyi olan tek seçenek te 7700XT değil. Arkadaş 4060 Ti aldığı için değil 3 sene 3 saniye bile düşünmez acaba başka bir şey mi alsaydım diye. Yazılım tarafını işin içine kattığınız zaman çok NVIDIA'nın kartları AMD'den daha iyi. Sadece 7700XT değil herhangi bir AMD kartı satın almak bile bahsettiğiniz karın ağrısını çekmeye neden olabiliyor. Diyeceğim o ki 3060 Ti sizi aklamaya yetmiyor, öneriniz bütçenin çok üstünde. 😇
Çok güzel konuştun da, şimdi ben ne alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu o arada bu kartlari almak istiyosan o islemciyi degistirmen gerekiyor, 5500 iyi bir tercih olmaz.
5500 gömenler gelmiş gene. Değiştirmesi falan "gerekmiyor". 5500 gömdüğünüz kadar da kötü bir işlemci değil. 3060Ti ile de 4060 ile de darboğaz yaşamadan sorunsuz kullanabilir. Ayrıca işlemci masrafı çıkartmayın adama. 5600'ün farkı online rekabetçi dediğimiz (pubg,valorant,cs go vb.) oyunlarda ortaya çıkıyor. Bu oyunları ağırlıklı oynuyorsa 5600 alması daha iyi olur tabi. Fakat bu ekran kartları ile 5500 kullanabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı