RTX 3070 6999 TL!

Piyasada gayet güzel monitörler var, 2. ellerini yarı fiyatına düşürsek güzel kar.

İyiymiş. 4K için gayet iyi bence. Şimdiden hayırlı olsun size.

Aga be. Biz burada indirimler için birbirimizi keselim konukar açalım haber verelim derdindeyiz. Yurt dışında alırken üstüne adam bahşiş veriyor.

Ülkede bu kadar fakirlik varken örnek veriyim bir ABD vatandaşı en baba RTX 3070'i stok olunca 530 dolara alıyorken bizde neredeyse 900 dolara alınması cidden zoruma gidiyor.

Ülkede bu kadar fakirlik varken örnek veriyim bir ABD vatandaşı en baba RTX 3070'i stok olunca 530 dolara alıyorken bizde neredeyse 900 dolara alınması cidden zoruma gidiyor.
Ona göre oy verirsin seçimlerde.

Bu kadar yazmışsınız kararsızlıkta bıraktınız beni, Palit'i öneriyordum ama benim Asus alasım vardı, fiyatlar ortada olunca birde Palit'in kalitesi almaya itiyor. Vatan'da da ROG 2080S 6800 TL, şimdi alsam muhtemelen üniversiteyi bitirene kadar değiştirmem, yani 6 yıl. Bir yanım da bekleme taraftarı, zorlasam alırım şimdi ama, çok kararsız kaldım, bıraktığınız kararsızlıktan kurtarın beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…