RTX 3070 6999 TL!

Piyasada gayet güzel monitörler var, 2. ellerini yarı fiyatına düşürsek güzel kar.

Piyasada gayet güzel monitörler var, 2. ellerini yarı fiyatına düşürsek güzel kar.
İyiymiş. 4K için gayet iyi bence. Şimdiden hayırlı olsun size.

Piyasaya baktığımız zaman oldukça uyguna geliyor, tabii yeni çıkacak AMD ekran kartlarının payı büyük. Almayı düşünen arkadaşlar var ise fırsatı değerlendirebilir, en azından Palit'in üst modellerinden birisi.
Aga be. Biz burada indirimler için birbirimizi keselim konukar açalım haber verelim derdindeyiz. Yurt dışında alırken üstüne adam bahşiş veriyor.

Bu kadar yazmışsınız kararsızlıkta bıraktınız beni, Palit'i öneriyordum ama benim Asus alasım vardı, fiyatlar ortada olunca birde Palit'in kalitesi almaya itiyor. Vatan'da da ROG 2080S 6800 TL, şimdi alsam muhtemelen üniversiteyi bitirene kadar değiştirmem, yani 6 yıl. Bir yanım da bekleme taraftarı, zorlasam alırım şimdi ama, çok kararsız kaldım, bıraktığınız kararsızlıktan kurtarın beni. 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı