RTX 3070 83 derecede çalışıyor

CüneyttK

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Yeğenime 2.el içi açılmamış Palit Gaming OC 3X fanlı RTX 3070 aldım. Kendi bilgisayarımın ekran kartı driverlarini silip bunu takıp driverlari güncelledim fakat kart herhangi bir oyuna girer girmez 80 dereceyi görüyor ve %95 fan hızında bunun sebebi nedir? Mining için BIOS mu atmış acaba adam? Bosta sessiz ve 35 derecede çalışıyor. FurMark'ı da açar açmaz 83 dereceyi görüyor.

Yeğenime 2.el içi açılmamış Palit Gaming OC 3X fanlı RTX 3070 aldım. Kendi bilgisayarımın ekran kartı driverlarini silip bunu takıp driverlari güncelledim fakat kart herhangi bir oyuna girer girmez 80 dereceyi görüyor ve %95 fan hızında bunun sebebi nedir? Mining için BIOS mu atmış acaba adam? Bosta sessiz ve 35 derecede çalışıyor. FurMark'ı da açar açmaz 83 dereceyi görüyor.

%100 yük altında 83 derece gayet normal.

@CüneyttK kullanılan Kasa'nın hava akışı kötü mü? FurMark dışında oyunlarda test edip bir değerleri inceleyiniz. 3 fanlı Gaming OC modeline göre sıcaklıklar fazlasıyla yüksek çıkmış.

Hocam kasa NZXT H510 Flow kart FurMark'da 4 saniyede 82 dereceyi falan görüyor 70leri hiç görmeden bir de kasa kapağı açık tamam kartla mining yaparsinda bu kadar fazla.

Hem üstüne 2 adet var hem de önünde 2 tane var içeriye üfleyen bir de tahliye fanı var hepsi NZXT fanları.

Hocam karta mining yapılmış sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodan bakabilirsin sende ki aynı durum var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı