Bu daha iyi değil mi?![]()
ASUS Dual Radeon RX 6650 XT OC DUAL-RX6650XT-O8G 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Son 2 stok ve mükemmel fiyat.
Hocam 2. el karta bulaşmak istemiyorum. Sıfır bile isterken korktuğumuz bir ülkede, binlerce yemin edip miningli kartı sadece oyunda kullanıldı diye veriyorlar. Sadece kısıtlı bir bütçe de zorlanıp 14 bine 3070 mi alsam beklesem mi.. Amd lere bende hiç ısınamadım.Bu daha iyi değil mi?
![]()
Sapphire Radeon RX 6700 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 6700 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ama ben de AMD'ye biraz soğuk bakıyorum. Sıfır AMD almak yerine ikinci el Nvidia garantili bulursam almayı düşünüyorum. Tabi herkesin kendi tercihi. Daha önce Rx 470 kullanmıştım.
Ekran kartlarının fiyatları daha da ucuzlayacak gibi özellikle mining işi dolayısı ile. 8500'e 5 aylık garantili faturalı 3080 kartı sattılar.
Haklısın bu konuda bir şey diyemem. Mecburiyet aslında insanı bu yola sürüklüyor. Daha iyi kart almak adına. Herkesin kendi riski ve tercihi tabi.Hocam 2. el karta bulaşmak istemiyorum. Sıfır bile isterken korktuğumuz bir ülkede, binlerce yemin edip miningli kartı sadece oyunda kullanıldı diye veriyorlar. Sadece kısıtlı bir bütçe de zorlanıp 14 bine 3070 mi alsam beklesem mi.. Amd lere bende hiç ısınamadım.
Kimisi ötv indirimi diyor kimisi yeni kartların çıkışı diyor. Şu 3070 fiyatı son 6 ayın en dip fiyatı... Biraz zorlayıp alabilirim ama çok fazla soru işareti var. İleride vram sıkıntısı yaşar mıyım? Her neyse.. Sanırım alacağım. Olduğu kadar..Haklısın bu konuda bir şey diyemem. Mecburiyet aslında insanı bu yola sürüklüyor. Daha iyi kart almak adına. Herkesin kendi riski ve tercihi tabi.
3070 için de 14 bin çok geliyor bana. Bekleme imkanın varsa bekle diyeceğim ama kartların fiyatı ucuzlar mı dolar ne halt eder, yeni kartların gelişi ile ne kadar düşer yine bilemiyoruz. Benim de çok tecrübem yok. Hiçbir şeyin garantisi yok maalesef bu ülkede.
Ama sıfır ve daha performanslı bir kart arıyorsak eğer o zaman AMD'ye mecbur kalacağız demek oluyor.
Tabi 14 bin veririm 3070 alırım o bana yeter diyorsan tercih senin. Sonuçta bütçen belli ve Nvidia istiyorsan alabileceğin kartı seçmek çok zor olmasa gerek.
Umarım vereceğin karar senin için en hayırlısı olur kardeşim. Kolay değil sonuçta az para değil bu meretler maalesef böyle. Normalde ülke şartlarına göre bir ürünü uygun görünce ihtiyaç varsa alınmasından yanayım. Hatta ne zaman bir ürünü alsam mı diye beklediğimde genelde pişman olmuşumdur fiyatı arttı diyeKimisi ötv indirimi diyor kimisi yeni kartların çıkışı diyor. Şu 3070 fiyatı son 6 ayın en dip fiyatı... Biraz zorlayıp alabilirim ama çok fazla soru işareti var. İleride vram sıkıntısı yaşar mıyım? Her neyse.. Sanırım alacağım. Olduğu kadar..
hocam 6700xt ye fazlasıyla yetiyor. 6800 düşünüyorum sizce 13,200 verilir mi?AMD sorunları bayağı düzeltti hocam forumda sorunsuz kullanan onlarca kişi var o yüzden RX 6700 XT ya da bütçe yetmezse RX6700 almanı öneririm.
Hocam 6700XT'ye fazlasıyla yetiyor. 6800 düşünüyorum sizce 13,200 verilir mi?
AMD şans işi.Hocam bütçem yetmiyor. Ssd ile ram aldığımda eksik kalıyor. Şu ekran kartı bana sorun yaratmaz mı? Amd den korkuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.