W WarbantciBebe Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 314 Yer Kocaeli Başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #21 efetutorial dedi: DisplayPort'ya da HDMI'ı anakarta takmış olabilirsiniz. Ekran karına yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim sorun çözüldü. Ekran kartındaki mavi şeyleri çıkardım meğer içinde hdmi varmış. as_not_found dedi: Hocam biz ne dlss ne de fsr demedik ki Genişletmek için tıkla... Hayır dediniz.
efetutorial dedi: DisplayPort'ya da HDMI'ı anakarta takmış olabilirsiniz. Ekran karına yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim sorun çözüldü. Ekran kartındaki mavi şeyleri çıkardım meğer içinde hdmi varmış. as_not_found dedi: Hocam biz ne dlss ne de fsr demedik ki Genişletmek için tıkla... Hayır dediniz.
MrSpy_ Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 180 Çözümler 4 18 Eylül 2023 #22 MrSpy_ dedi: Eğer tüm bağlantıların eksiksiz ve görüntü kablosunu da ekran kartına taktıysan güç tuşuna bas ve kasanın 2 veya 3 kere yeniden başlayıp sistemi tanımasına müsaade ver. Açılmaz ise çalışmıyor demektiir geçmiş olsun şimdiden Genişletmek için tıkla... GÖRÜNTÜ KABLOSUNU DA EKRAN KARTINA TAKTIYSAN diye yazmışım ama
MrSpy_ dedi: Eğer tüm bağlantıların eksiksiz ve görüntü kablosunu da ekran kartına taktıysan güç tuşuna bas ve kasanın 2 veya 3 kere yeniden başlayıp sistemi tanımasına müsaade ver. Açılmaz ise çalışmıyor demektiir geçmiş olsun şimdiden Genişletmek için tıkla... GÖRÜNTÜ KABLOSUNU DA EKRAN KARTINA TAKTIYSAN diye yazmışım ama
as_not_found Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NV:Ryzen 7 7735hs-RTX4060 Mobile GPU-DDR5 Sk Hynix 4800 Mhz 2x8 Ram- 512GB Micron nvme SSD Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #23 WarbantciBebe dedi: Hocam çok teşekkür ederim sorun çözüldü. Ekran kartındaki mavi şeyleri çıkardım meğer içinde hdmi varmış. Hayır dediniz. Genişletmek için tıkla... Nerede dedim?
WarbantciBebe dedi: Hocam çok teşekkür ederim sorun çözüldü. Ekran kartındaki mavi şeyleri çıkardım meğer içinde hdmi varmış. Hayır dediniz. Genişletmek için tıkla... Nerede dedim?
W WarbantciBebe Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 314 Yer Kocaeli Başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #24 as_not_found dedi: Nerede dedim? Genişletmek için tıkla... Demedim mi?
as_not_found Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NV:Ryzen 7 7735hs-RTX4060 Mobile GPU-DDR5 Sk Hynix 4800 Mhz 2x8 Ram- 512GB Micron nvme SSD Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #25 WarbantciBebe dedi: Demedim mi? Genişletmek için tıkla... Siz bi sağlam kafayla geri gelin.
W WarbantciBebe Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 314 Yer Kocaeli Başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #26 MrSpy_ dedi: GÖRÜNTÜ KABLOSUNU DA EKRAN KARTINA TAKTIYSAN diye yazmışım ama Genişletmek için tıkla... Hocam bende görüntü kablosu yok. 3 tane daha boş giriş var ekran kartında. Oraya da götüntü kablosu mu takacağım? Monitörde sadece 1 hdmi verdiler.
MrSpy_ dedi: GÖRÜNTÜ KABLOSUNU DA EKRAN KARTINA TAKTIYSAN diye yazmışım ama Genişletmek için tıkla... Hocam bende görüntü kablosu yok. 3 tane daha boş giriş var ekran kartında. Oraya da götüntü kablosu mu takacağım? Monitörde sadece 1 hdmi verdiler.